Mene su zaustavili na prilazu Irigu zbog prekoračenja brzine, 95, a ograničenje 60. Na moje pitanje o.k. a gde je dokaz o tome, pandur mi kaže nemam, a da li sam video belog stojka sa nekim sr... na kroju km sa desne strane. Kažem nisam, a on nemam šta da se prepireš sa mnom, pozove nekog baju na radio i on mu kao kaže moju brzinu. Pa valjda taj baja ima dokaz, pandur kaže da nema, već čim valjda uslika sledećeg gubi se predhodni dokaz.
U zapinik zam naveo primedbu da usled nedostatka dokaza o prekoračenju brzine odbijam da potpišem isti.
Možda sam i prekoračio brzinu, ali neću iz principa da platim, jer na toj relaciji od Iriga do Loznice, svaki put i kad poštujem ograničenje nađe mi nešto da mi uzme pare.
U zapinik zam naveo primedbu da usled nedostatka dokaza o prekoračenju brzine odbijam da potpišem isti.
Možda sam i prekoračio brzinu, ali neću iz principa da platim, jer na toj relaciji od Iriga do Loznice, svaki put i kad poštujem ograničenje nađe mi nešto da mi uzme pare.
Razlikujte prekoracenje brzine od voznje kojom se ugrozava javna bezbednost do te mere da Policija mora da vas juri po gradu.
Comment