Presretaci i u Srbiji

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Ja, hvala Bogu, bio na odmoru u CG i vratio se, a povodom teme da upozorim cenjeno ?itateljstvo da su i C-gorci uveli na mala vrata iste te presreta?e i mogu vam re?i da rade.Elem, kod Kolašina uo?im zaustavljen BG Jeep i ispred njega parkiranog Pug 407(PG table) svetlo plave metalik boje.Malo se zagledam i vidim kako onom mu?eniku(sav se obesio o vrata Pug-a) pišu roman.U presreta?u su bila dva uniformisana policajca pa obratite pažnju na tu ?injenicu......
    Ina?e, policjskih patrola na putu ka moru ima previše za moj ukus, pa pazite šta radite.
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Joj koja ce to smehotresna olimpijada biti!!!
      Idu iza tebe i samo ti pakuju tamo kod njih prekrsaje,pa te zaustave i kazu: Dobar dan gospodine,jel znate sta ste uradili? Neznate? Evo sad ce mo vam narezati jedan DVD pa da gledate i malo kod kuce

I u necemu losem da bude malo sprdnje,ali u jedno sam siguran da ti sto budu vozili te presretace imace para danas koliko im zatreba,kakvi carinici pa oni ce biti mala deca za ove
      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• NemaN
        CBC Senator XXL
        • 29.11.2004
        • 1560
        • munze

Originally posted by TETAK
        Ja, hvala Bogu, bio na odmoru u CG i vratio se, a povodom teme da upozorim cenjeno ?itateljstvo da su i C-gorci uveli na mala vrata iste te presreta?e i mogu vam re?i da rade.Elem, kod Kolašina uo?im zaustavljen BG Jeep i ispred njega parkiranog Pug 407(PG table) svetlo plave metalik boje.Malo se zagledam i vidim kako onom mu?eniku(sav se obesio o vrata Pug-a) pišu roman.U presreta?u su bila dva uniformisana policajca pa obratite pažnju na tu ?injenicu......
        Ina?e, policjskih patrola na putu ka moru ima previše za moj ukus, pa pazite šta radite.
        potvrdjujem video jednog....jurio nekog lika i tek kad je nas obisao primetim sirenu na komandnoj tabli ....
        I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• DejanV
          CBC Senator XXL
          • 19.07.2005
          • 682
          • Beograd

Ako se budu skoncentrisali na one koji stvarno prave gluposti po drumu, onda ce biti u redu. Ali, ako se skoncentrisu na sakupljanje haraca za svoj racun, onda ce biti lose za sve.

U princpu, podrzavam svaku meru koja doprinosi vecoj bezbednosti saobracaja - sam Bog zna, ako i On, koliko su takve mere realno retke, jer uvek se nadje neko ko od toga napravi svoju prciju. Mada, a to znam i iz licnog iskustva kao verujem i mnogi drugi ovde, i kada stvarno rade svoj posao, neki SUV sa zatamnjenim staklima uvek bude iznad zakona. Licno video podosta puta.
          Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

Znaci policiji trebaju SUV-ei sa jos zatamljnijim staklima

Comment

• Eon
              Moderator
              • 10.03.2005
              • 4225
              • Beograd-NBG-44
              • Superb 2.0 4x4 DSG

Bice: "... gospodo, sta smo imali..."
              "...pa,...?!?!"
              "...aha, da vidimo, jedno preticanje na punoj liniji, voznja 40km preko ogranicenja, nepropustanje pesaka,..."

Ma bice extra... Ja u CG nisam ove 2 godine imao nikakvih problema, a proveo sam dosta vremena tamo i obicno preticao vozila sa CG tablama koji su vozili po ogranicenju od 40km/h. Ali punu crtu nikada nisam zgazio, pa ni nogom, to im je specijalitet kada zaustavljaju!!!!
              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• shadow
                CBC Senator XXL
                • 23.09.2005
                • 555
                • Beograd

Originally posted by Laki 55
                Joj koja ce to smehotresna olimpijada biti!!!
                Idu iza tebe i samo ti pakuju tamo kod njih prekrsaje,pa te zaustave i kazu: Dobar dan gospodine,jel znate sta ste uradili? Neznate? Evo sad ce mo vam narezati jedan DVD pa da gledate i malo kod kuce
                Ovo me mnogo podseca na scenu sa pocetka Tokyo Drift-a...

"Can I get a copy of that?"

My crew is all fired up
                Y'all better just wise up

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

Ma realno mislim da ce to biti malo povuci-potegni!
                  Zasto tako mislim?! Ako presretac zeli da te prati i snima svo vreme,a ti recimo otpocnes preticanje kolone vozila preko pune linije to automatski znaci da ce i on krenuti,a koliko ja poznajem zakon on to ne sme uciniti bez adekvatnog zvucnog i svetlosnog signala ili ukoliko ucini i jedan i drugi ce te platiti kaznu!?

Bice tu mnogo supljina ali u jedno sam siguran da ce nas kecati kao nezdrave i izivljavati nad nama samo tako!
                  Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• TETAK
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3034
                    • Čačak, Srbija

Nema tu nikavih šupljina Laki!On jednostavno može da vozi kako ho?e, a sve u funkciji otkrivanja, pra?enja i snimanja prekršaja.Na zapadu, ?ak mogu i da isprovociraju voza?a na uli?nu trku i da ga tek onda da ga urade....

Comment

• DejanV
                      CBC Senator XXL
                      • 19.07.2005
                      • 682
                      • Beograd

@Tetak

Kako gde, i kako kada, Tetak. I ti si sugurno gledao americke filmove u kojima se takve prijave obaraju na sudu jer se to zove "police entrapment". Ista stvar kao i kada postave neku munja ribu na neki cosak, a ona pub. Advokat naprosto moze da kaze: da ona nije stajala tu, moj klijent je ne bi startovao, cinjencom da stoji tu, ona provocira ljude da joj prilaze.

A tamo, ma kakvi inace bili, to ipak ne moze tako; kod nas moze sve, cak i najlon kesa preko glave (slikara Tapija, na primer).

Comment

• Eon
                        Moderator
                        • 10.03.2005
                        • 4225
                        • Beograd-NBG-44
                        • Superb 2.0 4x4 DSG

Pa npr, tako rade sada u CG na primorju!!!!
                        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• TETAK
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3034
                          • Čačak, Srbija

Mislim da sam bio precizan.Upravo kod nas ne može da se provocira ponašanje voza?a(samo se snima i beleži šta voza? radi), dok je na zapadu to deo taktike tima na terenu!

Comment

• BRABUS
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2004
                            • 2399
                            • London

Desilo mi se to jednom u Austriji (nisam ja vozio), jedan Volvo se tako nabio na branik A8-mice na oko 150km/h, da je vlasnik morao da mu pokaze kako A8 moze da ide i 250 Posle par km nas je pretekao isti Volvo i lizalicom pokazao parking Ako se dobro secam, zadovoljstvo je kostalo 600-700e

Comment

• DejanV
                              CBC Senator XXL
                              • 19.07.2005
                              • 682
                              • Beograd

Originally posted by TETAK
                              Nema tu nikavih šupljina Laki! On jednostavno može da vozi kako ho?e, a sve u funkciji otkrivanja, pra?enja i snimanja prekršaja. Na zapadu, ?ak mogu i da isprovociraju voza?a na uli?nu trku i da ga tek onda da ga urade....
                              Sta sada ovo znaci? Molim te, pojasni.

Ne razumem kako on to moze "da vozi kako hoce"? Da li to ukljucuje i nabijanje uz branik ako si mu nesto sumnjiv, mada ne vozis brze od dozvoljenog? I bez replike tipa "u tom slucaju oni to nece uraditi", doziveo sam dva puta policijsko vozilo na garantovano manje od metar i po iza mene, sto je naravno strogo zabranjeno jer nije propisno rastojanje. Samo da otpustim gas na 50 km/h i on ulece u mene.

Sta onda, da se tesim kako nisam ja kriv nego on? Da nece mozda policija da mi plati stetu, zivce i vreme?

Oba puta "inkognito", dakle bez rotacionih svetala i bez sirene. Malo jurcali momci niz Ruzveltovu na putu kuci. Iza ponoci.

Comment

• sri98
                                Admin od Trpeze
                                • 24.10.2004
                                • 7262
                                • Republic of Konjarnik
                                • Toyota Corolla E 210

Znacilo je da moze da prekoraci brzinu, pretice preko pune linije, zutom trakom i slicno dokle god ide za nekim ko pravi slicne ******stine. Naravno za svo to vreme ga i snima.
                                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
                                X