Presretaci i u Srbiji

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JNC
    CBC Senator XXL
    • 19.12.2006
    • 1332
    • Beograd

hehe nemam pojima za tender, ni kad je bio ni dali je bio(mislim da nije, ali moze da se proveri ), a za kazne pa 206 je lepo gore rekao nista ne priznaj, ne potpisuj, posto ce verovatno zaboraviti da sacuvaju snimak znaci sve iste fore kao i do sada, mogao si da se izvuces za radar uz 1000, ili na pricu gde su papiri da li ispostovana procedura i slicno( a i ovde ima kako se meri, nije sve tek point and click).

A kamera je ta, ako dodjes u Vrbas mozemo i da popricamo u vise pari ociju , i pregledamo papirologiju .

Da, nisam rekao da ih ima u mnozini, za sada je samo jedan da ljudi probaju kako to radi

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Mi smo pre 5-6 godina u firmi u kojoj sam tada radio pravili projekat da se ove "ma?arske" kamere zamene sony-jevom kombinovanom kamera sa 22x i digitalni rekorder koji ima priklju?ak za radar...

Koliko vidim nije prošlo, i danas im krpimo ove stare (što je ?a?kalica dobar rezervni deo za preciznu mehaniku )...
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• TETAK
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3034
        • Čačak, Srbija

A šta mislite da bacimo jednu onako manju "A" bombu i da elektromagnetnim impulsom koji je jedan od usputnih efekata dejstva te bombe obrišemo hard na presreta?u.......
        Problem je samo što ?e toplotni efekat bombe prepe?i burek(sa mesom), a onda posada postaje nervozna i po?inje da hvata po?inioce prekršaja onako odreda!?
        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Uopste ne sumnjam da ce morati da donesu odredjenu sumu para dnevno/mesecno, kao i svi ostali saobracajci. Upravo zato se i pozicioniraju na mestima gde je to najmanje potrebno, ali je najlakse za naplatu kazni. Samo ce ovi (uzivaoci u bureku) ponekad i snimiti nekog, eto, da se vidi da oprema radi. Ko zna, mozda neko zaista i jurne nasim auto-putem pa ga i u'vate?!
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• CLD
            CBC Senator XXL
            • 08.02.2005
            • 1225
            • Belgija - ranije Luna-Chico

ma opet ce da jure ove sto im je max. brzina 180, prosle nedelje Hrvati krenu da prate burazera, pratili ga do 190, posle su palili rotacije jel nisu bili u stanju da ga stignu.

Comment

• dfast
              CBC Senator XXL
              • 26.05.2005
              • 1302
              • Hoofddorp NL /Bgd

Da li je vozio tvoj auto ili nesto drugo?

Comment

• 206
                Admin od ispočetka :)
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

Originally posted by BRABUS
                Mada, ako ti dolazi od pozadi, zajeban* je...
                Mislim da ce takav manevar JAKO tesko da izvedu
                The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• CLD
                  CBC Senator XXL
                  • 08.02.2005
                  • 1225

Originally posted by dfast
                  Da li je vozio tvoj auto ili nesto drugo?
                  ma jok, on ima jaci auto od mene.

Comment

• BRABUS
                    CBC Senator XXL
                    • 15.10.2004
                    • 2399
                    • London

Originally posted by 206
                    Originally posted by BRABUS
                    Mada, ako ti dolazi od pozadi, zajeban* je...
                    Mislim da ce takav manevar JAKO tesko da izvedu
                    Haha, u tvom slucaju verujem da je tako

Comment

• monkey
                      CBC Senator
                      • 14.11.2006
                      • 286
                      • Porec, Hrvatska

jos uvijek nisam shvatio koja je njihova taktika djelovanja. da li voze cjelo vrijeme recimo 120-130 i onda mjere one koji ih preticu, ili jure 160-170 cjelo vrijeme i onda love one ispred njih. uglavnom ,da li je veca sansa da ga preticem pa da me zaustavi, ili da se pojavi odizad odjedanput?!

Comment

• Vocko
                        CBC Senator XXL
                        • 25.04.2005
                        • 4556
                        • nBGd

Originally posted by TETAK
                        A šta mislite da bacimo jednu onako manju "A" bombu i da elektromagnetnim impulsom koji je jedan od usputnih efekata dejstva te bombe obrišemo hard na presreta?u.......
                        Problem je samo što ?e toplotni efekat bombe prepe?i burek(sa mesom), a onda posada postaje nervozna i po?inje da hvata po?inioce prekršaja onako odreda!?
                        Postoje el.mag bombe koje isto cine bez nepotrebnog uticaja razaranja i trajnih posledica

Comment

• nijebitno
                          CBC Senator XXL
                          • 14.03.2006
                          • 629
                          • Modrica

A da li je taj nacin mjerenja brzine validan dokaz na sudu?

Nekada davno sam procitao u BHAuto kada su se kod nas pojavili da njihovi dokazi u stvari nisu validni na sudu zato sto on mjeri svoju brzinu a ne onog koga prati.
                          Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• CLD
                            CBC Senator XXL
                            • 08.02.2005
                            • 1225

pa ne vidim kako nije validno ako prati nekoga 5km,a on vozi 200km/h, sto znaci da auto ispred njega ide istom brzinom ili brze.

Comment

• 206
                              Admin od ispočetka :)
                              • 09.12.2004
                              • 9548
                              • Beograd
                              • 206

Pretpostavljam da presretac mora da poseduje neku vrstu periodicnog atesta ili redovnog bazdarenja uredjaja za merenje brzine, a kad na tome pocne da se fuseri, eto osnova za vadjenje
                              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• DejanV
                                CBC Senator XXL
                                • 19.07.2005
                                • 682
                                • Beograd

@206
                                Sale, sada si rekao magicnu recenicu - kada (dakle, ne "ako", nego "kada", a svi znamo da ce bas tako i biti) pocne da se fuseri.

Nije tesko pretpostaviti na osnovu dosadasnjih iskustava da ce opet neki lik sa nebeskim svodom na ramenima da potpise neki ukaz po kome on (a ko j*** zakon i pozitivne propise koji kazu da se kalibracija mora raditi na svakih 6 meseci) ODREDJUJE da se taj rok produzava na godinu dana.

Mislim, nemam ja nista protiv da to bude i godinu dana, ali me iritira kako nasa policija mirno gazi preko zakona u ime zakona. Oni krse zakon da bi mene kaznili po zakonu - kom bre zakonu? Ja zakon njihovih siritlija ne priznajem i da se ja pitam, taj sto je to potpisao bi zavrsio sa pruskim izborom. Ono - stavim ti pistolj (u ovom slucaju, dokument o neopozivom davanju otkaza na posao u policiji generalno iz licnih razloga) na sto, odem da popusim jednu, ako za 6-7 minuta ne cujem picanj (hemijsku kako grebe po papiru), bacam pikavac, vadim sluzbeno oruzije i ulazim da obavim posao (vanredno prinudno penzionisanje, sa slikom u novinama).

Znam da ce verovatno Tetak i Sri smatrati da sam isuvise radikalan, ali upravo obrnuto je slucaj. Mene dusa boli kada vidim sta narod misli o policiji, cesto sa dobrim razlogom, a ne zaboravite, ja sam britanski djak i jos se dobro secam kako se tamo stanovnistvo odnosi prema policiji. Jos sam ja ziveo na selu, gde se ionako svi znaju, lokalni pub je imao zvanicnu kancelariju u prizemlju, a sa porodicom ziveo na spratu, bio je totalno deo lokalne zajednice. U tom kraju, nije bilo zlocina pocinjenog od strane lokalaca u prethodnih 25 godina, mada, moram i to priznati, ja sam tamo bio 1967-1970, bog te pita kako je sada.

Boris (Sri Honda-san) ce se verovatno setiti - nekada smo i mi imali slican trip ovde. Meni je isti Pera Trotoarac patrolirao oko kuce 1961-1972. Svi smo ga znali, dodje zima, ma imao je da bira kod koga ce na topli caj ili kafu i ne zna se da ga je iko ikada odbio. Nekoliko puta smo ga mi, stanari, spasavali od neugodnih situacija, napiju se budale u jednoj od 5 birtija oko mene, pa bi da se biju, njih tri, on sam. Pitajte me koliko je provala bilo - ni jedna.

Nije ovo off topic, ovo je samo jedno secanje na to kako je bilo kada je "narodna milicija", ma koliko partisjki aparat bila, ipak imala jedan drugaciji status u narodu. Ali, tada ga je i zasluzivala, a danas ...

I kako onda ocekivati da ce iko imati postovanja prem presretacima, posebno ako je u mogucnosti i da im stvarno klisne? Ma kako to bilo kratkog veka, jer cim procitaju tablice, sve je u stvari gotovo.
                                Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

Working...
                                X