Presretaci i u Srbiji

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjanissan
    CBC Senator XXL
    • 20.11.2008
    • 720
    • beograd

Re: Presretaci i u Srbiji

a šta se dešava kad izgubiš karticu od putarine,pa kad dodjes tamo kazes nemas izgubio si i slično.....

evo gledam tojič reklamu posto krece sezona motora lik oce da se uključi i gleda normalno i levo i desno i krece da se uključi i udari ga motorista......i upozoravaju da se motor teze uoči i još jednom da pogledaju i dobro obrate paznju kad se uključuju zbog motorista.....(naravno,strana je reklama)

do 2002 du vozili kečeve i floride...a sad su im malo passati 97-2000godista.....

problem nece resiti tako sto ce uzimati pare,vec mora od infrastrukture puteva i planiranje puteva da se krene...a i na auto putu preko 160-170 je bespotrebno,tom brzinom bi srbiju mogao da preletis uzduz za 3sata!
    kad koči,cepa gume i prevrće se!
    papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• DovlaK
      CBC Senator XXL
      • 24.07.2008
      • 560
      • Beograd

Prošle godine je bila 1700rsd. Međutim i taj problem ima rešenje Sada se na tim karticama štampa i broj tablice tako da se jednostavnim uvidom u sistem ulaza može videti po broju tablice kada si ušao na autoput
      Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• srdjanissan
        CBC Senator XXL
        • 20.11.2008
        • 720
        • beograd

predpostavljao sam ili da ti tablica ostane u sistemu ili na kartici...
        kad koči,cepa gume i prevrće se!
        papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• JNC
          CBC Senator XXL
          • 19.12.2006
          • 1332
          • Beograd

Originally posted by MOSLER
          Koliko znam A6 se pravi sa 3.0 TFSI motorom i 290ks, FSI te zapremine ne postoji u ponudi kod Audija.
          @JNC koje su boje???
          Oba su crna.

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Mene samo interesuje da li su na presretacima ostavljene oznake modela (3.2, 3.0 i sl.) ili su "debadged"?
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• JNC
              CBC Senator XXL
              • 19.12.2006
              • 1332
              • Beograd

Sve stoji kako je fabricki, na ovim audijima pise 3.0T i quattro ispod, na BMWima je oni 330xi, znaci sve fabriscki nista nije skidano.

Comment

• Dzoni_mkv
                CBC Senator XXL
                • 29.04.2007
                • 875
                • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Jos bolje, takvi tek nisu cesti na putevima. Znaci, tamni luksuzni auto, znamo od kojeg proizvodjaca, sa motorima skoro pa najjacim u ponudi sa sve znackom i BG tablama koji se na auto-putu vozi 120 km/h u sporoj traci i ceka. Ja na auto-putu naidjem na NIJEDAN koji se poklapa sa gornjim uslovom a ako naidjem to je presretac. Mislim da su lako uocljivi, super dajte jos podataka, koje felne, nesto karakteristicno na njima, parking senzore da li imaju itd, sve ono sto je dodatna oprema i sto se lako vidi na karoseriji.....sta god vam padne napamet.
                You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• Gruja
                  CBC Senator XXL
                  • 09.02.2006
                  • 614
                  • Bgd
                  • Alfa 75 TS

Tip auta i boja su dovoljni, nema sanse ako jurcas da uocis ni oznaku modela a kamoli parking senzore i slicne sitnice...
                  Jednom sam prosao sa oko 170 pored crnog pasata i toliko kasno sam ga uocio da nije bilo sanse ni tablice da vidim. Samo bacio pogled u retrovizor da vidim 'oce li zamnom i to je to...
                  Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• djukic
                    CBC Senator XXL
                    • 27.03.2005
                    • 2526
                    • Beograd

On bi trebalo da ide sporom trakom, kada te uoci da prozujis pored njega, mora da krene za tobom. Trebalo bi tu da ima dovoljno vremena da se uspori? Ili njemu treba par sekundi?
                    https://t.me/pump_upp

Comment

• Gruja
                      CBC Senator XXL
                      • 09.02.2006
                      • 614
                      • Bgd
                      • Alfa 75 TS

Ima dovoljno vremena da se uspori, al' nema dovoljno da se zagledaju detalji po autu... Vidis auto, boju i eventualno tablice iz kog su grada... Cik vidi ono sitno sa desne strane tfsi/tdi/xi/mri/zzrzti ili parking senzore i slicnu sitnuriju...
                      Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• MOSLER
                        CBC Senator XXL
                        • 27.05.2005
                        • 1064
                        • Niš

Koliko znam ne nose samo BG tablice nego ih menjaju, drugo dok mu se vi priblizite toliko da mozete da mu procitate oznaku na gepeku, vec ce biti kasno u slucaju da vas je u tom trenutku snimao.

Comment

• JNC
                          CBC Senator XXL
                          • 19.12.2006
                          • 1332
                          • Beograd

Minimalna daljina je 200m, za toliko vec moze da izbaci merenje, znaci kad ides 200 ocas posla, a max brzina koju meri preko toga izbacuje gresku je 320km/h

Comment

• CLD
                            CBC Senator XXL
                            • 08.02.2005
                            • 1225
                            • Belgija - ranije Luna-Chico

Originally posted by siki
                            Vu;ko,probaj stiići od prve naplatne rampe posle grane do Zg ispod 1,45-1,50 minuta,pa ćeš videti-a znam da možeš,mogu i ja,opalim konstantno 180-190 i eto kazne,samo probaj onako -što te briga za jednu kaznicu/nije smak sveta/ne ideš kod sudije za prekršaje-
                            ja stigao u februaru i nista mi nije naplaceno.

Comment

• MOSLER
                              CBC Senator XXL
                              • 27.05.2005
                              • 1064
                              • Niš

Za upucene:
                              1)Kada te prati presretac i snima te, da li posle pise kaznu za brzinu koju ti je izmerio od onog trenutka kada je poceo da te prati ili tek od trenutka kada ti se priblizio dovoljno blizu da moze da ti snimi tabice?
                              2) Sta ako ti tablice budu toliko zaprljane da se na njihovom snimku ne vide jasno, jer moze i tada da ti pise kaznu za prekoracenje?

Comment

• sri98
                                Admin od Trpeze
                                • 24.10.2004
                                • 7262
                                • Republic of Konjarnik
                                • Toyota Corolla E 210

2. moze, jer ce kada te utvrdi da ti naplati kaznu za tablice, a i nije problrem da se nastavi snimak pa da se vidi koje su table, moze i da snimi kako ih peres.
                                u svakom slucaju, zabelezena je cinjenica o prekrsaju i nije ni toliko bitn koje je vozilo, a opet se lagano utvrditi i to
                                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
                                X