Ko je sinoc gledao domacu seriju "Bela ladja" imao je prilike da vidi crnog Pezoa 607 - presretaca i njegov registarski broj, a ko nije (kao ja) stigao da zapise neka pogleda reprizu... Pozz
bez reprize svih registarskih tablica i kola
Par talica pa obratite paznju...policijski presretaci po putevima srbije VW Passat 2.0 TFSI i 3.2 fsi BG 810-837 BG 895-057 BG 895 805; ZA 705-66 Peugeot 607 v6 2.7 BG 876 639 876 643 BMW Serija 3 SM-866-85
Ljudovi videh sinoć jedan sumnjih auto . Nisam bas najsigurniji da je presretač, ali je imao neku kutiju kod retrovizora i neku tablu velicine lap-topa ispod zadnjeg stakla, izgledalo mi kao ona tabla Stop policija. Audi A6 poslednji redizajn, 3.0T quattro, crni BG 949-477. Bio je samo vozač u autu, pa računam da se vraćao sa dužnosti (bio je u koloni na rampi na Bubnju).
Pozz
Sve vec pise u temi kako radi uredjaj, moze on da stoji i opet da te snimi i izmeri brzinu, a neko drugi te zaustavi npr.
Mozes ti da ides 200, a presretac 50 i opet ces da popijes kaznu, na presretacu moze i da ne radi brzinomer i da mu je izvadjena tabla i opet da ti pusti snimak na kome pise da si isao 200.
Samo jedno pitanje. Ako je istina da presretac moze da stoji ili da ide 50 i da te opet snimi i da popijes kaznu, sta ce im onda ove besne masine mogli bi isto da rade i iz Punta ili keca. Da te lepo uslikaju polako a onda neko drugi da te zaustavi.
Samo jedno pitanje. Ako je istina da presretac moze da stoji ili da ide 50 i da te opet snimi i da popijes kaznu, sta ce im onda ove besne masine mogli bi isto da rade i iz Punta ili keca. Da te lepo uslikaju polako a onda neko drugi da te zaustavi. [/quote]
a sto kad mi placamo ta kola sto da ih ne voze ako mogu??
A kako mislite da Puntom ili "Kecom" sustigne nekoga ko vozi 150+, utice na njega da uspori i na taj nacin brzo otkloni potencijalnu opasnost po druge ucesnike u saobracaju?
Sada ce neko da zapocne raspravu da li voznja preko ogranicenja uopste predstavlja opasnost...
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Vozim jednom nedeljno autoputem iz Novog Sada za Beograd (a i nazad), i mogu vam reci da se jako lako uoce prestetaci!
1. To je auto sa vise od 2000ccm i 200ks, ja sam video:
- BMW 320d (crni)
- Peugeot 407 (tamno plavi)
- Passat Mk 6 (crni)
2. Ti automobili se krecu brzinom od 120 km/h (mada svako iole normalan ko ima takav auto bi isao brze, to je jedan od nacina da ih lako uocite)
3. Na zadnjem staklu imaju veliku plasticnu tablu (gde se izbaci natpis STOP POLICIJA - SLEDITE NAS)
4. U slucaju da ih zaobidjete brzinom vecom od 130 km/h, naglo daju gas i krecu u levu traku za vama
5. U kolima je minimum troje, dva vozaca i nazad saobracajac u uniformi
6. Ti automobili imaju jako cudnu registraciju, tipa UE, PI, CA, NP... A, krecu se autoputem Novi Sad - Beograd, gde su pretezno table BG, NS ili strane
7. Deluju u reonu od 20-ak kilometara sa jedne i druge strane naplatne rampe Nova Pazova, jer ako ne sustignu u medjuvremenu prestupnika, hvataju ga na naplatnoj (video sam ovo bar jedno 5 puta)
8. Obratite paznju koga zaobilazite i povremeno pogledajte ko je iza vas za svaki slucaj!
9. Tablice stalno menjaju!!!
Nadam se da sam pomogao! Jer ako vas fataju, to nije dobro za biznis!!!
A sta ce biti kada ti vajni presretaci naprave neki karambol? Ako stalno menjaju tablice da li to znaci da je jedno vozilo registrovano na vise tabli, ili da oni uopste nisu registrovani?
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment