Presretaci i u Srbiji

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • buldozer
    CBC Veteran
    • 24.03.2006
    • 151
    • Beograd

Re: Presretaci i u Srbiji

Presretač juče u akciji na autoputu Beograd-Niš, i mušterija kojoj baš nije dobro...

Uploaded with ImageShack.us

Comment

• StudentBGD
      CBC Senator XXL
      • 18.12.2007
      • 1027
      • Beograd

U mesec dana sam dva puta video istog presretaca (auto) na delu. Prvi put je zaustavio Masserati Quatrroporte na autoputu oko Rume, a pre 10-ak dana crni SL AMG pred naplatnom rampom na autoputu NS-BG.
      U pitanju je crni BMW 530 sa zatamnjenim staklima. Na autu su oba puta bile JA tablice.

Oba zaustavljena auta su me pretekla iako sam ja vec isao preko ogranicenja, s tim da je SL proleteo pored mene dok je Masserati vozio mozda nekih 150 na sat (po mojoj proceni) i onda sam posle par km na leteo na njih pored puta
      Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Shazalakazoo
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2007
        • 545
        • Beograd

Originally posted by buldozer
        Presretač juče u akciji na autoputu Beograd-Niš, i mušterija kojoj baš nije dobro...

Uploaded with ImageShack.us
        Vala ovome bas nije dobro...

Comment

• somi_kac
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2009
          • 796
          • Kać

Svi presretaci su registrovani na pi*du materinu, od onog dela puta gde ih uocite! Ne mislim da vredjam nikog iz provincija, nego kazem da je prosto neverovatno kako neko ne primeti 607 sa tri lika u njemu na Novi Sad - Beograd autoputu sa Valjevo registracijom! Automatski sumnjiv!
          OPEL Astra 1.6i
          OPEL Kadett 1.6
          ŠKODA Favorit

Comment

• StudentBGD
            CBC Senator XXL
            • 18.12.2007
            • 1027
            • Beograd

Zadnja stakla su jaaako tamno zatamnjena pa ne mozes lako da primetis koliko ih je, narocito ako proletis 160+. Koliko sam ja video u kolima su vozac i suvozac.
            Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Shazalakazoo
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2007
              • 545
              • Beograd

Mislim da je pozadi uniformisano lice. A tablice ne vredi pamtiti, jedino model kola, na svaki sumnjiv usporis...

Comment

• Laguna 2002
                CBC Senator
                • 13.12.2009
                • 297
                • Bačka Palanka

Ne znam gde prvo da gledam, da li na rupe na putu ili na tablice auta koje obilazim.

Comment

• alaza
                  CBC Član
                  • 30.11.2007
                  • 96
                  • tamo negde

U presretacima su uvek 2 policajca 1 uniformisan i 1 u civilu koji je isao na posebnu obuku za voznju presretaca Austrija ili Nemacka. Ne bi trebalo da imaju tamna stakla na vozilima jer to umanjuje vidljivost kamere.

Comment

• Shazalakazoo
                    CBC Senator XXL
                    • 15.10.2007
                    • 545
                    • Beograd

Pa iznutra i ne ometa, a i njima je najbitnija kamera na soferci.

Comment

• marija12
                      CBC Veteran
                      • 15.04.2010
                      • 193
                      • Novi Sad
                      • Stilo 1.9JTD

Da li postoji tema u kojoj je spisak uočenih presretača? Ako ne postoji mislim da bi bilo pametno da je otvorimo, bez da naglabamo naširoko, samo deonica puta, model, tablice, kada je viđen i eventualno fotka. Mislim da bi to bilo pametno, ovako treba prelistati 40-ak stranica da bi se saznao neki info. Ja odamah imam jednog kandidata za upis na listu, danas je dejstvovao.

Comment

• nemkebg
                        CBC Senator XXL
                        • 25.05.2008
                        • 337
                        • Beograd, Novi Sad

Originally posted by Shazalakazoo
                        Originally posted by subicd
                        Ne znam da li je tacna informacija, cuo sam od nekog decka da kao presretaci dejstvuju i A6-predhodni model, i neka Opel Corsa.
                        Opet kazem ne znam koliko je pouzdana informacija.
                        Ta buva za Corsu je stara, to je bilo napisano bzvz u Auto Bildu cini mi se...
                        Mislite o tome....

A sad ozbiljno, skoro svakodnevno sam na bg-ns autoputu i jos se ne sretoh sa presretacima.
                        Toyota je mozak
                        Aston Martin je lice
                        Kadilak je stomak
                        Alfa Romeo je srce i dusa...

Comment

• 4motion
                          CBC Veteran
                          • 07.01.2009
                          • 112
                          • Beograd
                          • Opel Kadett E 1.3NB 5b

mene zanima da li je ovo istina!!!!

u HR na putevima kada te prati presretac da li MORA tvoju nedozvoljenu brzinu/prekoracenje da detektuje minimum 500m pa tek onda da te zaustavi i naravno napise kaznu ili je dovoljno samo da te upeca u sekundi.
                          Zasto vas ovo pitam.
                          Zato sto imam informaciju da npr. vozis nedozvoljenom brzinom, krene da te juri presretac i ti ga u retrovizoru provalis i naravno spustis brzinu na dozvoljenu, a on pritom nije snimio 500m tvoje nedozvoljene brzine i samim tim ponistava snimak.
                          Da li je ovo istina???
                          Jer kako su mi rekli HR panduri te zaustave, ali imas pravo da trazis snimak i ako nisi u tih 500m snimka prekoracenja, nemaju osnova da te kazne.
                          Molim za precizne pouzdane odgovore

Hvala

Comment

• Shazalakazoo
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2007
                            • 545
                            • Beograd

Nema veze sa 500m vec njima treba vremena da "zakljucaju" tvoju brzinu.
                            http://www.youtube.com/watch?v=cvv1azmv ... re=related
                            Gledaj od 0:45 do 1:10, primeti kako na kraju pokaze izmerenu brzinu u donjem levom uglu.

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Evo pouzdanih informacija. Sticajem okolnosti neki od nas dobise informacije iz prve ruke.
                              Mora da te snima najmanje 250m. Teoretske sanse ima da ga vidis u retrovizoru a prakticne gotovo nikada jer je to par sekundi iz kojih ti on izvlaci prosecnu brzinu pa ti ne vredi ni da kocis ako si isao 200km/h jer ce ti opet izvuci prosecnu brzinu.
                              201km/h pa na dalje je problem jer ides u tvorza obavezno bez obzira na novcanu kaznu i posledice po bodove i vozacku.
                              Iz price sa ljudima dosli smo do zakljucka da su skroz korektni. 120km/h je svima malo svi voze 130-140km/h. Do 150km/h te ne diraju, aparat im je namesten da snima samo one preko 150km/h a stvarno preko toga nema potrebe niko da vozi. preko 200km/h tvorza sto je opet korektno, sta ko ima da ide 200km/h. Vrlo korektno sa njihove strane jer je realno da putujuci na more na pr. vozis 130-150km/h a to uopste ne diraju te se ne treba plasiti kad ih ugledas ni usporavati ako vozis u tim brzinskim granicama.
                              Ponistavanja kazne i oprastanje nije moguce ma ko da si pa cak i da su korumpirani ne mozes platiti jer je tehnicki ne moguce izbrisati prekrsaj.
                              Kola ima 6 ili 7 ne secam se i ne vredi da ih pamtimo posto se stalno rotiraju. Neki auti dohvataju i 300km/h. Svaki auto je zaduzen za odredjeni region tako da ako te je uhvatio preko 200 ne pustaj gas dok ne izadjes iz njihovog regiona ko ono prelazak preko drzavne granice
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• 4motion
                                CBC Veteran
                                • 07.01.2009
                                • 112
                                • Beograd
                                • Opel Kadett E 1.3NB 5b

hvala na brzim odgovorima

Comment

Working...
                                X