Koji su po vama dizajnerski promashaji od automobila?
Collapse
X
-
BTW taj auto je radjen za Americhko trzishte, i sama marka Scion je ( sad me ubij, dal Toyota, Mazda , neki japanac) osmisljena da se podvuche pod kozu mladima ...... inache dizajn je veoma oshtar i ozbiljan pa ne vidim nikakvu zajeednishku liniju sa mladjom populacijom ..... mozda gledaju kroz to da nekima jednostavno prija takav stil, da bi konachno "alternativci" mogli da uzmu neko novo vozilo a ne da voze raskrntijane VW Transportere iz bogapitaj koje godine, Bube itd.....
Comment
-
-
Meni su generalno svi automobili pravljeni za Istocnoevropsko trziste po principu "nalepim gepek u koji moze vise ljudi da stane nego u kabinu" tipa Thalie, Logana, izuzetno ruzni automobili. Tome treba dodati Fiat Multipla, Hyundai Matrix (Pininfarina design), Skodu Roomster, Prius, Vel Satis.
SSangYong novi modeli su posebna prica....ja neznam kako ono moze da se svidja nekom,ja bih pre isao peske nego da vozim jedno od onih stvorenja. Rexton je izuzetak
Toliko od ovih novih automobila koji se prodaju u Evropi...Amerikance nebih da nabrajam, posto sad sa prozora vidim najmanje 10 dizajnerskih promasaja
A za all-times, 128, Scorpio, vecina Japanaca i Koereanaca iz 90-tih
Comment
-
-
?ovek je potpuno u pravu za Skorpia, zaista je ogavan, medjutim uopšte se ne slažem za 128-cu jer, momci moji, kada se taj Fiat u orginalu pojavio, tamo 70-tih, bio je automobil godine u Evropi i nešto jako lepo i dizajnerski uspelo!
Ja sam prijatelju koji je kupio Taliju savetovao da kupi ili napravi dodatni spojler ispod zadnjeg branika kako bi pokrio onu rupu koja u stvari i stvara onaj gadljivi ose?aj!?oveku je majstor, plasti?ar ,to "skrojio" od ne znam ?ega, pa je zatim cela stvar obojena u boju branika, montirana i .... nije loše, zbog prili?no grube izrade svega, ali bi neka profi izrada sigurno dala bolje rezultate!?ovek je sada na odmoru u Grciji pa ?e tamo pokušati da pronadje nešto pravo!
PS Setite se kako Polo Klasik deluje mnogo skladnije sa onom svojom velikom guzom!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by BlackeyedJa ovoga ne mogu ocima da vidim (PT Cruiser):
Ali zanimljiva je jedna druga stvar - muskarcima se uglavnom ne svidja a zene su u principu odesevljene izgledom PT CruiseraZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Verujem da je tako u Poljskoj...
Najveci dizajnerski promasaj? Tesko je reci... Svaki od tih automobila je dizajniran i napravljen imajuci u vidu odredjenu ciljnu grupu...
Multipla (bivsa) je stvarno bljak... i sve Alfe izgledaju kao da imaju onu zensku stvar na sred branika i haube. Zaista ne mogu da se zamislim kako se vozim s tim na vrh auta... Ostali deo vozila je ok.
Comment
-
-
Dacia Logan, Škoda Roomster, Felicia i nova Fabia, SSangYong, Smartovi, Passat mk2, Golf MK3, Megane II (ubedljivo najružniji zadnji kraj automobila na svetu), SUbaru Tribeca, Corsa B i Corsa C (sic!) oni matori Saabovi kao to je vozio Stevo Žigon...
Comment
-
-
Originally posted by gille.....oni matori Saabovi kao to je vozio Stevo Žigon...
....e da nastavim.... Vectra A i B u hatchback varijanti, isto i sa Askonom!
Comment
-
-
Generalno ima i bilo je mnogo vise ruznih automobila od lepih...
Od ovih novijih Audi A2, svi novi BMW (a posebno 7) sem Z4 coupe, Mercedes A, Mercedes R, Opel Vectra (pre faceliftinga, taj mi je bas odvratan...), Porsche Cayenne, Lancia Thesis, Renault Avantime, Vel Satis, Megane (hatchback), Peugeot 307, Citroen C5, Seat Toledo, neki od amera, svi koreanski porodicni wagoni... ima jos duplo ovoliko modernih autmobila koji su ruzni.
A tek onih starijih, da i ne nabrajam...
Comment
-
-
Uh sto volim ovakve tememlacenje prazne slame, taman po mom ukusu
Dakle:
1. Nova "Orlušina-lešinar look" Fabija (zacudo, Roomster jos i mogu da smislim, zbog malo zaobljenije linije krova i zadnjeg "kombi-ravnog" dela...)
2. Svi novi Renoi, od 1996 pa na dalje (sem Clia III koji mi uopste nije gadan, sve se cudim sam sebi kako nije...)
3. Najnovija "usisiva? ispod prednjeg branika" generacija Pezoa
4. Grande "Jegulja" Punto
5. Fiat "Delfin" Multipla
6. Toyota Prius
7. Gotovo sve Kie, zapravo 4/5 svih juznokorejskih automobila, jedino Getz i prethodni Accent mogu da svarim
8. Punto II i prvi i drugi-facelift (vozim ga i ne mogu ocima da ga vidim, narocito ako je u beloj boji...onaj zadnji stub, kao neka diližansa mi izgleda...)
9. Najnoviji Polo (samo zbog zadnjice, odvratna je sa onim "Daunov sindrom" zadnjim svetlima...)
10. Fabija Karavan (i nova i stara...)
Comment
-
Comment