Koliko ste najbrze vozili UZ Bubanj Potok
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Znaci danas je bruka kolka je guzva bila, turcina kao pleve svi do jednog paljevine u BMWima i MECAMA sa OGROMNIM felnama, al me do bg-a niko nije obiso a iso sam samo 160/170 doduse konstantnoJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
@ zemunac
Pa niko od nas ne ulazi sa 200 u krivinu,mi svi udjemo sa 80-90 ali to napucano pa kida uzbrdo samo tako
A sto se tice transporterovog posta covek je mislio krs iz prostog razloga jer je auto prilicno mator!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
@ zemunac72
sam si rekao da si se za malo skrljao , e sad ne verujem da je bilo do tebe sto si ovakav ili onakav vozac, nego jednostavno to ne moze da bude prijatno sa autom koji nema malo ozbiljniji trap i gume, i koji nije spusten, ne kazem da je passat krs ili los zato sto je mator ali bolje ne pokusavaj opet
Comment
-
-
Originally posted by zola_mnogo ne volim nizbrdo da vozim brzo..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Originally posted by BRABUSOko 200 konstantno od dna do vrha jednu lokomotivu - A8 3.3 TDIV8 500 nm/1900 rpm i quatro pogon su pretvorili brdo u ravan put
Accorda 170 cetvrtom, kupea 210 petom, turbo je turbo
Comment
-
-
Originally posted by M-powerZnaci dogovor pao!
Svi zainteresovani za postizanje rekorda uz bubanj i maltretiranje naroda pogotovu strejndzera neka dodju u subotu u 09h na prikljucenje ka BG-u
Ko izda *izda
boost postavio temu i nista,pobeze...paljevina jedna"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment