Koliko ste najbrze vozili UZ Bubanj Potok

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mirdza
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2005
    • 2437
    • Katowice (PL) / Banja Luka
    • AGP / W126

Iriski venac - mmmmm...
    Kako se jedan moj prijatelj istripao kad sam prestizao u nekoj skroz nepreglednoj krivini. Tek kasnije sam mu rekao da je saobracaj jednosmjeran
    Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• APOGEE
      CBC Senator
      • 01.06.2005
      • 243
      • Beograd, Vracar

Na benzinu, ukljucenje sa buvljaka, u kolima 2 stokilasa, na vrhu 160km/h.
      Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010

Comment

• jevtic
        CBC Senator XXL
        • 26.11.2006
        • 729
        • beograd

baš bi voleo da se vozim sa nekim ko je poterao uz bubanj potok brže od 180.

evo već dva dana pokušavam ali nikako ne ide brže od 180 na vrhu.

u prvu krivinu uđem sa cca 170 i teško da bi ja smeo brže od ovoga. inače srednja traka je skroz izrovana i auto samo skakuće. i u toku penjanja par puta igla pokaže 180 i par puta padne kad zakočim pred krivinu. na vrhu je bilo 180.

auto je 2.0 turbo 200ks i svako sa manje snage od ovoga vrlo teško da može da dostigne 180 jel uzbrdica a bogme i krivine nisu nimalo naivne pri ovoj brzini.

a pogotovu ne mogu da poverujem da neki dizeli sa 140 ks mogu da isteraju 190 uz brdo.
        ex - fabia 1.9 tdi
        golf 2.0 tfsi

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

probaj iz leve da ides u krajnju desnu negde na sredini. nema kolotraga posto je betonska. poslednji put kad sam ja probavao proklizala mi lamela negde na sredini uspona i to u IV ne znam kolko sam iso posto sam gledao da m ne pokupi neki debil...
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Snejk
            CBC Senator XXL
            • 14.02.2008
            • 704
            • BG

Ja sam u svom bivšem R5 GT Turbo (137 ks izmeren na točku, 862 kg, samo ja od 73 kg u autu) izašao jednom sa pravih 186 (ne po cajgeru). Krivinu prošao sa 150. Pričamo o većem usponu prema Bgd.

Inače sam tuda 10 godina prolazio kolima skoro svaki dan. M3 nisam smeo tu da gazim, previše je bio tvrd i skakao po onim neravninama, a AE86 može cirka 170 po cajgeru kad se dobro zaleti što je nekih 152-153 po GPS-u.

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

AE86 ??? sta je to...

Comment

• Laki GSi
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2006
                • 2426
                • Beograd-Vozdovac

nisam probao GSI-a kako izlece na vrh ali cenim oko 190-210.

@jevtic
                Pitanje je kako napadas krivinu i koliko si lud da bi zaista doveo sebe pod znak pitanja
                Ja nikad namerno nisam reko sebi aj da vidim koliko moze vec spletom slucajnih okolnosti
                Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Snejk
                  CBC Senator XXL
                  • 14.02.2008
                  • 704
                  • BG

Ako misliš na GSI od 150 ks, nešto slabije od mog R5. Probano ne jednom, pošto mi je drugar - komšija imao neki ultra mega sa 'čipom i kaenom' pa se naplaćao piva . Doduše cajger mu laže katastrofa, posebno onaj digitalni, pa me je uvek pitao kako ja idem 215-220 uzbrdo kad mi auto uopšte ne može toliko zbog menjača..

Comment

• neshaoct
                    Banovan
                    • 18.08.2007
                    • 1754
                    • Beograd, Rakovica

Originally posted by zverko
                    AE86 ??? sta je to...
                    Verovatno, zbog brzine kucanja, nije napravio razmak...
                    '' A, E86...itd...itd...''

Znamo ko svoje modele tako krsti...

Comment

• Snejk
                      CBC Senator XXL
                      • 14.02.2008
                      • 704
                      • BG

Zar nije lakše ukucati 'AE86' u guglu?

Comment

• Laki GSi
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2006
                        • 2426
                        • Beograd-Vozdovac

A R5 je nesto iz VW programa ili...!?
                        Mislim kasno je pa mi je mozak dibidus na rezervi
                        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

mnogo se bre frljate sa brzinama, bas bi voleo da vidim tebe sa kadetom a i tebe sa tom kanticom sa googla kako pushite onaj desni zid sa 200 i kusur... daleko bilo...

Comment

• Snejk
                            CBC Senator XXL
                            • 14.02.2008
                            • 704
                            • BG

Piše malo iznad R5 GT Turbo - Renault 5 GT Turbo.

Što se tiče frljanja sa brzinama, možda neko vozi kao kamikaza kroz gužvu, ali ja sam (kao što sam već pomenuo) imao stotine i stotine prilika da nađem trenutak kada nigde nema niti jednog automobila pa da onda probam. Makar sam se ja prolazeći tamo nagledao udesa uz Bubanj potok kada se npr autobus prestroji u srednju traku sa 30 na sat da obilazi kamion, a kombi iz srednje da ne bi usporavao sa svojih 40 pređe u najbržu traku i onda se otpozadi u njega zakucaju dva-tri što naša što turska gastarbajtera. Krivine samo dodatno doprinose nepreglednosti i definitivno savet - nikako ne pokušavajte da pretičete sa desne strane! Nekoliko puta su ljudi po mrklom mraku pri stotinak na sat u najsporijoj traci naletali na uparkirane kamione kojima je vrisnula lamela ili šta već a one mačije oči pozadi su toliko zaprljane da ni ne reflektuju svetlost.

Comment

• cvrle
                              CBC Senator XXL
                              • 11.06.2006
                              • 1008
                              • Beograd,Banovo brdo

@ Zverko - Komsija ja te pozivam na kaficu ovih dana kod mene na edukaciju da vidis AE86 posto kazes da neznas ni sta je , a jos pride tvrdis i da je kantica. Bre bre, pobogu ne kudi konja koga nisi jahao, a eto dacu ti i jedan krug da zajases ako obecas da neces da se slupas , a mogli bi i da se probamo nekad malo iz starta , po papirima kaze da ti taj karavan ide 8.4s do 100, a moj 8.5s tako da eto tu smo negde, ali pazi ako te odere kantica onda moras da platis pice

Sto se tice bubanj potoka uvek se nesto stekam da se tu zaletim jer su me jednom u podnozju startovali panduri zbog 120 a ogranicenje 80 (jako glupo a kad razmislim i nije zbog prve leve koja ume da prevari), ali dosta kola sam tuda vise puta proletao ali nikad preko 140 recimo jer mora da se pazi na izletace presretace sa 50-60km/h, ali zato sam sa Pandom ubedljivo bio najsporiji na izlazu gore svaki put, ako sastavim 60 u drugoj na konju sam
                              Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• zverko
                                CBC Senator XXL
                                • 19.08.2005
                                • 7085
                                • BGD
                                • Audi A4

aaa komso greska si, prodzaraj jos malo pa cas videti da ovaj moj sifonjer ide ispod 7sec tacnije 6.7sec do 100 a sedan cak 6.2sec. no nije to ni bitno, kad kazem kantica mislim na to kako auto izgleda i spolja i unutra. nadam se da te nisam uvredio.

Comment

Working...
                                X