Originally posted by honda taxi
2.Lepo sam napisao da je njih 70%sljam i iza toga stojim,nisam rekao da su svi koliko se secam!?
3.Nije bila kisa vec cist led po svim ulicama grada!
4.400km ne mozes da predjes u gradu za 16 sati osim ako nije vreme sablje, ili sl.
5.Ja nisam bio samostalac vec sam radio preko naloga ako znas o cemu pricam,ti nalozi su kostali 3x vise nego tadasnji tvoj porez i iskreno da ti kazem mada to i sam znas da ako placas taj porez da ti si jedan od 1000 koji placa uredno.
6.po tvom nastupu bi se moglo zakljuciti da si ti jedan od onih koji idu logikom da ce ti neko uzeti hleb ali dobro sa jedne strane si u pravu! Moj posao radi dosta ljudi koji nemaju nikakvih dazbina ali ja nisam nikad reko nesto na kontu toga kad ja placam sto nebi i on jer smatram da je svako u prednosti ako se bolje "snadje" od tebe!Mene drzava zateze sa svih strana ali ja recimo niti bih kad pomislio da takvog nekog prijavim inspekciji,a kamoli da ga ja nesto jurim,teram....
Neka radi svako ono sto misli da moze i ume,cena se prezali ali kvalitet nikad e to je jedan od glavnih razloga sto vas neko "mrzi" jer mnogi od vas niti imaju kvalitet,niti znaju da se ponasaju sa normalnim strankama,a pri tom i zavali po usima! Kad resite problem nekultivisanih i nepismenih hostaplera u taxiju onda mozete ocekivati da se za svih 100% kaze da su svi super,ovako neko kvari vas ugled! Kad resite to onda moze da nastupi trebljenje "divljaka" ali samo cu ti reci da ti divljaci(99%) imaju savrsen pristup klijentu i uslugu na nivou!
Ovim nebranim sebe jer me to uopste vise neinteresuje,bilo je to davno ali isto zelim da ti kazem da se nenadjes u ovoj prici direktno pogodjen nego se prica u globalu osim ako nisi u onih 70%

Ko radi posteno svaka mu cast nevazno koji je posao u pitanju i nebitne su pare vec OBRAZ!!!
Comment