Re: Obećana zemlja
Die Beste, Die Beste...
no da ne bude da opet zverko (ko o cemu baba o ustipcima) pade mi na pamet jos jedan brend za koji sam cuo potpuno suprotna misljenja na vise strana. neki o njemu pricaju u superlativu a neki ga kude najstacnije. cena kaze da je daleko od jeftinog tj sta vise mozda je i jedno od najskupljih. rec je o Motorex-u. Sta mozete da nam kazete o njemu. koliko mogu da vidim nema mineralnog ulja...
* Fully Synthetic
o XPERIENCE FS-X 0W/30
o XPERIENCE FS-X 0W/40
o XPERIENCE FS-X 5W/40
o XPERIENCE FS-X 10W/60
o CONCEPT FS-V 0W/30
o CONCEPT V-XL 0W/30
* Synthetic Performance
o SELECT SP-X 5W/30
o SELECT SP-X 5W40
o SELECT SP-X10W/40
o SELECT SP-X 20W/50
o SELECT LA-X 5W/30
o PROFILE M-XL 5W/30
o PROFILE M-LA 5W/30
o PROFILE V-XL 5W/30
o PROFILE V-XL 5W/40
o PROFILE G-DI 10W/30
o PROFILE R-XL 5W/30
o EDITION X-C1 SAE 5W/30
o EDITION X-C2 SAE 5W/30
* Semi Synthetic
o TOPAZ 5W/40
o TOPAZ 10W/40
o TOPAZ 15W/40
o EDITION TS-X 5W/30
E pa zverko, teško pitanje. Iako ga mnogi hvale nisam posebno oduševljen. Motoristi su jači poklonici ovog brenda i to nekako i razumem. Ne kažem da nisu dobri ali mislim da preteruju i jedni i drugi. Gde je istina? Zaista trenutno ne znam. Njima sam se malo bavio posle moto show-a kad sam obećao (obećanje ludom radovanje) jedan tekst o uljima za motocikle (ipak sam ispisao par pasusa da ne ispadnem potpuni lažov) ali za oduševljenje par motociklista nisam mogao da nađem "materijalni" dokaz. Rekao bih (za automobile) prosek do prosek+ (... prestanite sa paradajzom po meni ...) pa makar uz nedovoljno informacija. mOžda grešim no kad dođem do njih imam priliku da se ispravim (iskupim).
Ovo je baš na "volej" te ili sam zakucao go ili sam promaši i tribine!
Die Beste, Die Beste...

* Fully Synthetic
o XPERIENCE FS-X 0W/30
o XPERIENCE FS-X 0W/40
o XPERIENCE FS-X 5W/40
o XPERIENCE FS-X 10W/60
o CONCEPT FS-V 0W/30
o CONCEPT V-XL 0W/30
* Synthetic Performance
o SELECT SP-X 5W/30
o SELECT SP-X 5W40
o SELECT SP-X10W/40
o SELECT SP-X 20W/50
o SELECT LA-X 5W/30
o PROFILE M-XL 5W/30
o PROFILE M-LA 5W/30
o PROFILE V-XL 5W/30
o PROFILE V-XL 5W/40
o PROFILE G-DI 10W/30
o PROFILE R-XL 5W/30
o EDITION X-C1 SAE 5W/30
o EDITION X-C2 SAE 5W/30
* Semi Synthetic
o TOPAZ 5W/40
o TOPAZ 10W/40
o TOPAZ 15W/40
o EDITION TS-X 5W/30
E pa zverko, teško pitanje. Iako ga mnogi hvale nisam posebno oduševljen. Motoristi su jači poklonici ovog brenda i to nekako i razumem. Ne kažem da nisu dobri ali mislim da preteruju i jedni i drugi. Gde je istina? Zaista trenutno ne znam. Njima sam se malo bavio posle moto show-a kad sam obećao (obećanje ludom radovanje) jedan tekst o uljima za motocikle (ipak sam ispisao par pasusa da ne ispadnem potpuni lažov) ali za oduševljenje par motociklista nisam mogao da nađem "materijalni" dokaz. Rekao bih (za automobile) prosek do prosek+ (... prestanite sa paradajzom po meni ...) pa makar uz nedovoljno informacija. mOžda grešim no kad dođem do njih imam priliku da se ispravim (iskupim).
Ovo je baš na "volej" te ili sam zakucao go ili sam promaši i tribine!
Comment