Na tvom mestu bih ispustio ulje iz kola.Dve razlicite gradacije
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Pitanje u vezi izbora ulja
Collapse
X
-
Da ne otvaram novu temu msm da može ovde. Moj punto, redovna zamena max 10 k, sipam seleniu 20k. Juče uradim mali servis, uzmem ulje tražim 20k, dobijem konzervu od 2l i jednu od 1l. Uradimo zamenu niko ništa ne primećuje do danas kada sam slučajno pogledao fotografiju. Konzerva od 2l je selenia К (5w40) dok je konzerva od 1l selenia 20k (10w40). Slučajno je došlo do mešanja, nepažnjom. Šta mi je činiti, može li ovako da ostane ili da menjam? Hvala.

Sent from my Tesla Smartphone 6 using Tapatalk
Leave a comment:
-
-
Uzeto (SVE) u obzir.
Slobodno 20W-50 ... 5W-30 nije ni postojalo kad je motor konstruisan. Išlo je (verovatno) 10W-30 i 15W-40 zavisno od klime.
NIJE (sigurno) 5W-30 dobro rešenje (120%).
Za lokalnu klimu moglo bi i u motor u odličnom stanju a kamoli u ("malo") lošijem.
Nemam šta da dodam.
Leave a comment:
-
-
evo i kompletan haynes manual,ali ni u njemu ne pise gradacija ulja na par sajtova kazu,da taj motor napravi takve naslage jer se "lokalno greje vise " pa se obicno mineralno ulje zalepi i napravi takve crne naslage.
zbog starosti motora ,mozda je najbolje ipak neko 15w-40 ali polusinteticko.
Leave a comment:
-
-
I ja mislim, jer je konstrukcija motora stara bar 50 god. Ali izgleda je Ford tada svim Fiestama prepisao to ulje. Imam neki PDF Service manual ali ne mogu naci koje ulje ide za HCS motor, kolicinu sam nasao ali tip ulja jok. Samo pise proverite tu i tu, a to poglavlje nikako ne nalazim...
Leave a comment:
-
-
expendable upravu ste za motul 8100 x-ces sada sam video na kanti on podržava standard 502 00/505 00 .
Dok 8100 x-clean ima i 505 01 , tako da bi on mogao da dođe u obzir.
Послато са SM-G920F уз помоћ ТапатокаLast edited by alfaskorpion; 16.08.2016, 07:41.
Leave a comment:
-
-
Ha, evo ti ga sad... Dobio sam i informaciju da sipam 5w30 koje "fabricki" ide u njega. Malo mi cudno da ovo ulje ide u motor ovakve matore konstrukcije. Sta kazete?!
Leave a comment:
-
-
Test daje određene informacije i ima (ipak) nekog smisla (za finese u odlučivanju, a zavisno od načina eksploatacije).
Ipak, nije "alfa i omega", i svakako ga tako ne treba tumačiti. Samo je jedan (i to manje relevantan) test od mnogih (zvanič(nij)ih).
Motul Specific VW 502/505.01 je dobar izbor za motor koji pominjete.
Nije nemoguće da je to ulje isto što i X-clean (X-cess nema VW 505.01) u 5W-40 ali bi bilo neozbiljno da to i tvrdim (javno), bez pravih informacija.
U svakom slučaju, razlika između ta dva ulja je (jako) mala pa birajte jeftinije od njih.
P.S.
Naravno, oni kojima trebaju druga odobrenja (koja X-clean ima) trebaju da izaberu to ulje, ali za VW je potpuno svejedno (tj. zavisi samo od cene, ako i tu ima razlike).Last edited by expendable; 14.08.2016, 20:08.
Leave a comment:
-
-
Definitivno debeo neopravdani izostanak za mene. Odmah sam odmah shvatio da ovaj test na 380c ne predstavlja relevantnu stvar za zaključak ali ipak nisam bio siguran 100% pa sam hteo da čujem od tebe što i jesam, hvala [emoji481]
Jedno podpitanje za tebe Motul Specific 505 01 , 502 00 5w40 je po tebi dobar izbor za 2.0 tdi 16v nema dpf sa nekih 200kkm. Ima li razlike bitne između njega i Motul 8100 x-ces 5w40 pošto vidim da i on obuhvata taj standard 505 01... Unapred hvala [emoji6]Last edited by alfaskorpion; 14.08.2016, 17:38.
Leave a comment:
-
-
Malo "bežiš sa časova" (ili nisi bio baš na tom).
Aktuelno (bilo) na forumu pre 2-3 god. inače na blogu još davne ... ček da se setim ... nema šanse, ajd' da iguglam: 2012.
Nemam mnogo šta da dodam (tu).
(prvih 7 tekstova je o.k. a linkovan nije za početnike jer će se idealno uklopiti u potpis na (ovom) forumu; zaključci mogu biti (i) potpuno pogrešni).
Inače, oil.club.ru je još bolji izvor (relevantnih) informacija uz najzastupljenije (javno) analize ulja (novih i korišćenjih), na planeti.
Leave a comment:
-
-
Naleteh na ovo , ima interesantnih stvari o uljima koje volimo
.
Last edited by alfaskorpion; 14.08.2016, 10:00.
Leave a comment:
-
Leave a comment: