Moj predlog je da nadjete pravi motor =]
Seat Ibiza + Turbo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ima vec tu neku kombinaciju da da ovaj motor i doplati 500e za vr6...
pa videcemo sta ce biti...
pu... prvi turbo projekat i ubodem prstom ko u g.... bas u pravi motor...
bolje bi prosao da sam ga na juga metnuo....
znaci da batalim definitivno? neprevazilaziva hardverska prepreka....
tuga...
Comment
-
-
Pa mozes da isforsiras ovaj. Ali moras mu dodati prskalice za ulje, a ni tada neces moci da vozis neki pristojan pritisak... Mislim da nije vredno truda, ali radice, doduse sa prilicno slabim performansama...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Sa 0.3Bara i bez pravog softvera ce svejdno detonirati (posto je vec to jednom uradio) a praviti ne vise od 20-25% KS preko toga sot sada ima.
Vrlo je moguce da je soft na autu navijen skoro do kraja tj.paljenje gurnuto unapred maksimalno kako bi izvukli sve sto mogu iz 1.4
To moze da se resi klipovima i blokom od Seat Arosa 1.4 TDI ali onda svejedno imate prakticno drugi motor. 1.8t u taj auto i dodati chip i bice skoro kao raketa.Boost or bust...
Comment
-
-
Ufufuf...
VR6 je prase od motora, em je JAAAKO tezak, pogotovo za Ibizu (tezak je i za Golfa i Corrada, a kamoli za auto laksi 200kg...), jako je lenj kao motor, trosi boga oca, trebalo bi dosta zajebancije pre nego sto se upasuje pod haubu, a snage ima maltene kao 1.8t. Los izbor, ja bih pre razmislio o 1.8t, em je lakse ubudziti ga, em nije toliko tezak, em je potencijal tununga DALEKO veci i pristupacniji, da ne kazem i puno jeftiniji nego za VR6.
Comment
-
-
I ja glasam za 1,8t.(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
Comment
-
Comment