Nego jel imas koju izvadjenu prskalicu da naletim da pogledam, ja imam neke goleme, ustvari nemam vise, dao sam Dori.... A u bloku mesta ni za leka...
Na zalost,nemam ni jednu izvadjenu,imao sam 6 i njih sam ugradio....e sad ako ti to nije hitno... (u narednih mesec dana) bi trebao da stavljam na jos jedan motor 6 komada pa ti mogu pokazati...
a kupeu u odnosu na tvoj motor fali 8v a ima 12 konja vise....aaaaaa?
Ehhhhhhhhhh sad,ti "upires prstom" u moj daily auto a uzimash svoj "street racing",ne mozemo tako
Vazi javicu tu....mislim vadicu ih sigurno samo je pitanje vremena kad...
Trebao si uzeti neku kocku pa je turpijati,bmw ima puno sitnih fazona za te "tuninge" nashe,ovo sa ovog,ono sa onog,radilica od ovog,klipnjache od ovog i tako to i jos kupis malo neke bregaste ili tako nesto i dobijesh 200 konjica i lepe zapremine bilo bi ti lakse,ali dobro,tvoj izbor
Trap, kočnice, gume, balans Å¡tangla... Probao sam danas to čudoviÅ¡te, prva pun gas pravac parkirani automobili, ispravim nekako pa druga isti pravac u parkirane automobile... Ono ne može da se vozi kako treba a ide za sve novce
Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...
Eh Gogo, pa ovo je moj daily auto, sledeci ce da bude streetrace...
A ti taj uskoro treba da stigne i pocne da se radi... bice auto marke *shvabo ga napravio* model *nurnberg* sa zadnjom vucom, a nije bmw
ja imam i vufer od 30kg u gepeku a uskoro i kompujter
Hoces da kazes da na fijatu ne moze radilica od ovog klip i glava od onog ? Jos da sam pravio SOHC bilo bi i turbo od onog...
Dokle si ti stigao ? oce poleteti ?
Dejana sam uistinu dobio, ali tu se nece stati, idemo dalje, 4 leptira, nitro i kraj...
Dora je danas malo plasio komsiluk, ali nije strasno...
E da, zamalo da zaboravim pre sat vremena na putu iz Temerina, potrefio sam rupetinu samo takvu, i odvalio prednju desnu felnu, nije pukla samo je kriva, sutra peglanje, pa opet gas
scena 1.
Staju na start, jugo se dereeee,klamce... polo, miran, utegnut, opran...
scena 2.
Krecu, polo krene da kliza i nastavi dalje, lepo pravo, elegantno.. Yugo, iskoci ispred Pola, (doduse cim je iskocio, poceo je da skace po putu, valjda je zato i iskocio da moze da bega u obe trake..), kliza, dere se...
scena 3.
Vracaju se, polo ostaje upaljen da se hladi, a Yugo se ugasio (da li ce upaliti), ali iskusni RAle zna da ce biti drugi krug, pa vergla li vergla, a vozac pola gleda (besan kao ris) i ne moze da veruje da ga krntija oprala...
p.s. malo sam karikirao, ali trebali ste biti prisutni...
...technology is the only Replacement for Displacement.
Comment