problem je sto pritisak u boci varira mnogo od samog punjenja pa do ambijentalne temperature. Stoga bi ja bio rad da tu metnem neku pumpu i budem siguran da cu uvek imati taj i taj pritisak ?
Da li je moguce koristiti pumpu za benz za duvanje tecnog naftnog gasa?
I koje su nuspojave upotrebe nekog regulatora pritiska a da ne napravimo parnu fazu?
Konstantan pritisak tecne faze?
Jedino da pogledas sta koriste ovi proizvodjaci sistema za ubrizgavanje tecnog lpg-a tipa Vialle i sl... KOliko znam ni oni nemaju tako neku spravu vec preko ecu-a kontrolisu duzinu pulsa ubrizgavanja u zavisnosti od pritiska u boci i temperature gasa.
Znaci tesko da ce da moze. A ovo da ti benz pumpa gura tecni plin cu uzeti da si se salio
Bolje idi na ono sto ti je Boost predlozio.
Kad trpash N2O na to umesto da nesigurnim rezimom ides na dodavanje josh plina, dodaj BENZIN sa LINKom koristeci originalne injektore za benzin.
Imash gladjenje vec sa plinom, nabacujesh N2O i hladish josh.
Em sto je nesigurno doziranje plina u tolikoj masi koju zahteva prilikom overloada em sto ces naici na jos jedan problem:
U jednom momentu ce se desiti da cesh sa tolikim hladjenjem dobiti CHEP u uskom grlu koji ce da blokira u****vanje . Chep se sastoji od jednom fenomena koji se stvara na liniji granice tople i hladne zone.
Vrlo je tesko objasniti fenomen koji je prisutan vec prilikom koriscenja Etanola + N2O gde je efekat hladjenja josh manji nego li si naumio. Chak ni mashina sa TuRbom nije imuna na ovaj segment, nebi zeleo da dignesh glavu i haubu na krov!
Netrazi djavola, dobio si putokaz i usmerenje na SAFE config
Dakle: GAS + N2O + Benzin
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
kakav je to komentar? sto nista? (jesi mi nasao bocu bre ? )
Hvala boost, necu vise da razmisljam o tome...
Ala ce Doktor da se obraduje kad mu saopstim da cemo da busimo jos jedan set uvodnika na mestu gde je racvom sa po 2 zuba urezivao navoj koliko je tesno
Javio mi se u medjuvremenu jos jedan problem, naime juce nije bilo toliko hladno i plin je radio sam po sebi jako lepo....
medjutim danas je toliko zahladnelo da je pri preko 2/3 gasa plinski racunar prijavljivao Injectors fully open, i vracao na benzin...
dizne su busene za 18-24ks po cilindru.... izgleda smo se negde preracunali
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Jeeee!!!! Plin + N2O + Benzin! Sta mislite da za ovo uvedemo termin "Balkan specijal" - jer stalno vozis na plin (da stedis pare), a onda "lupas packe" onima koji su ipak brzi od tebe (na plinu) tako sto ukljucis N20 + benzin...
(\__/)
(='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
Comment