Samo pazi na "vosak". Pri visokoj temperaturi.................................
Z-Koral Nitro In - Iz pocetka
Collapse
X
-
Skontao sam iz prve na sta si mislio , nego se pravim blesav...
rizik o havariji uvek postoji cim se ide na budzologiju...
e sad, treba raditi pametno i postepenonaravno u mnogome zavisi i ko ce da vozi to "chudo"
Dosad nisam imao havarija, kako sa nitrom tako ni bez... nadam se da ce tako i da ostane
Comment
-
-
Originally posted by Gumetinakakav je to komentar? sto nista?(jesi mi nasao bocu bre ? )
Ima boca ali samo nove, od 3kg oko 50e ili od 6kg nesto malo preko 100e polovne tesko, jbga zajebana je to roba ....
Originally posted by Gumetinasa n2o bice interesantno , ako naravno izdrzi skoljka i menjac(skoljku s**** dobar 1.3 DMB da je ne s**** ovaj motor, ma daj.... , a menjac ce trajati ne boj se...)
Comment
-
-
kad vozis za NS da mi poneses jednu malu ?
radice triologija benz plin nos... samo polako
A ja volem da mrsim muda , to se valda do sad vec 10x pokazalo
Da ne volim stavio bi 1.5 iz una sa dvogrlim jer ipak , bolje ide na karb nego na to "direktno" ubrizgavanje, puno je to neke elektrike elektronike sta ja znam...
crkava to...
Comment
-
-
Originally posted by Gumetinakad vozis za NS da mi poneses jednu malu ?
Da ne volim stavio bi 1.5 iz una sa dvogrlim jer ipak , bolje ide na karb nego na to "direktno" ubrizgavanje, puno je to neke elektrike elektronike sta ja znam...
crkava to...al bi onda sipak menjao mape
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Gumetina,moram priznati da jesi veliki mrsim*d,bar po ovome sto napisa ovde da si radio,al imas m*da cim se za*ebavas sa svim tim,pocev da si motor sastavljo od 3 komada,pa do te za**bancije sa no2,lpg i benzinom. jos malo pa mlazni pogon. SVAKA CAST. j**ote ja jedva cekam da ga sredis kako treba,kakoli je tek tebi
EDIT Moderator 009: Momcino, a da ti malo poradis na izrazavanju ili da ukljucimo AutoDelete na svaki tvoj post?!
Comment
-
-
Originally posted by Gumetinakad vozis za NS da mi poneses jednu malu ?
crkava to...
Comment
-
-
Ja ne znam da li da shvatim ovo kao kurazenje za dalje experimente ili kao zabrinutost za moje mentalno zdravlje ?
Pa ovako, nisam hteo o tome da pricam al kad me zezate onda moram:
Juga budzim zato sto mi se budzi jugo, a ne golf 2. Od juga necu da napravim raketu ili ti dragstera vec auto koji ce da ide tih 15sec sa muzikom od 50kg pojacanom da onaj sto se trka pored mene misli da vozim na pola gasaPlaniram da mi auto ne bude tezi od tone, ali blizu...
Ide motor vec ubaceni, kulturno isforsiran da se ne razleti bas brzoN2O za extremne situacije
LPG zarad ekonomije voznje
Felne 15" zbog udobnosti, kocnice od teme turbo zarad bezbednosti... A zarad ugodjaja: Sony mini-disc player za foliranje, cd sharzer za ne daj boze, carputer sa sve navigacijom i 7" touch screenom, isto za foliranje. 15" ground zero nuclear sub, gomila manjih zvucnika za popunjavanje rupa. sve to preko magnat classic 480 pojacala sa 6 kanala. Sedista kozna iz BMW 320 E36 coupe na kipanje. Tabla je od GSI-ja i tako, ako sam nesto zaboravio bice dodato...
Da, klimu i servo sam zaobisao kao nepotrebno u jednom besnom autu...
Ali kad to sve zavrsim, predajem kljuc kola sestri ciji je auto da se voza...
A ja krecem u novi mnooogo brutalniji poduhvat
O svemu i napretcima detaljno ovde...
Nego, Transporter, ponesi jednu malu ako je moguce i napuni je preko vezeJa sam nabavio nove boce za CO2 ali su mi 190bar atestirane pa se bojim da ne izginem... moj broj ti je 063 8327 419
Boost, daj salji te mape od trionica da dete ucijos kad bi pao neki ecu viska. . . . . .
(kad porastem bicu nira i3+)
Umalo da zaboravim, DrCosworth , ja kontam u nedelju za BG'Se vidimo? :} Radi li taj link ?
Comment
-
-
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by Gumetinasa n2o bice interesantno , ako naravno izdrzi skoljka i menjac(skoljku s**** dobar 1.3 DMB da je ne s**** ovaj motor, ma daj.... , a menjac ce trajati ne boj se...)
[/quote]
Ovo drugo ces menjati kao carape,moj jugo je za 20tak hkm promenio 3 menjaca i svaki put je uzrok bio diferencijal,tako da ako ga budes saltao "muski" trajace ti koliko i kutija cigareta.
Comment
-
-
Menjač je već kritičan i sumnjam da mu prija duplo veća snaga motora..
Comment
-
-
da li je alternativa preci na 13/53 sa 4 brzine ?
ili jos bolje na 6speed iz punta?
sta mi predlazete ?
Mene u sustini bas bole kad ce da rikne menjac posto cu drugi da kupim na obliznjoj trafici , kao i kutiju cigara
a osim toma ne saltam ga muski otkad sam ubacio motor, vec polako nezno kao sa zenom . . .
Comment
-
Comment