Nije problem zaletanje, bice prisutna turbo rupa, ali taj motor sam po sebi ima puno izduvnih gasova pa nece biti problem da tera tako macu tuurbinicu :
...technology is the only Replacement for Displacement.
Nije problem zaletanje, bice prisutna turbo rupa, ali taj motor sam po sebi ima puno izduvnih gasova pa nece biti problem da tera tako macu tuurbinicu :
Nisam bas tako siguran, ali videcemo...
The difference between men and boys is the price of their toys
Danas sam malo prao delove i spremao sutra za montiranje,konachno sam skupio sve sto sam cekao za sklapanje motora,sutra sledi montaza radilice,klipova,kartera....
Ja se ne secam da sam rekao da imam dilemu da li ce imati rupu ili ne,ja znam kako ce biti i znam sta da ocekujem...tako da sto se mene tice,pitanja nema
Danas sam malo merio klipove i klipnjace u cilju da ih dovedem sve na jednaku tezinu,ali je to neki majstor u BMW-u izgleda izveo pre mene
Svi klipovi sa klipnjacama su jednake tezine sa odstupanjem od +/- 0.5gr
Pa siguran sam da zna o cemu pricam, posto se koristi kamionski turbo bez ballbearinga, isporuka snage ce da izgleda otprilike nista...nista...3000....apsolutno nista...4000...4500...BUUUUMMFFRRRRKRRRRRRGRRRRRRR ...kraj. Bez ikakve progresivnosti, iz "rupe" direktno u OGROMAN boost, pa me ta tranzicija malo brine.
Koristenje turbine namenjene benzincima i eliminisanju lag-a ima pozitivne efekte sto nema BAS tolikog udarca i kasnjenja spoolupa, snaga se ipak u nekoj meri moze kontrolisati. Kod kamionskih turbina to nije slucaj, i na pustanje gasa dosta se gubi na "zaletu" turba...
Ali, videcemo, bice interesantno uporediti isporuku snage ovde i na mom autu.
The difference between men and boys is the price of their toys
Pa siguran sam da zna o cemu pricam, posto se koristi kamionski turbo bez ballbearinga, isporuka snage ce da izgleda otprilike nista...nista...3000....apsolutno nista...4000...4500...BUUUUMMFFRRRRKRRRRRRGRRRRRRR ...kraj. Bez ikakve progresivnosti, iz "rupe" direktno u OGROMAN boost, pa me ta tranzicija malo brine.
Onda cu ja te razuverim u to sto si siguran
Gde si video da tako funkcionise kamionski turbo na ovom motoru?
Originally posted by TOKYO
Nego Lord i 206 imaju dilemu???
Pa svako ima pravo na svoje misljenje,zar ne?
Ja nista ne radim napamet,nije meni tokom noci palo na pamet da uzmem S3...bavili smo se nekim istrazivanjima i proracunima u proteklih godinu dana i tek sam sad uzeo da radim.
Comment