@ Valdek
Imas pogresnu geometriju tockova pri skretanju sa takvim rukavcima . To su rukavci sa fiat-a ( isti su i sa lade ) i fabricki su dizajnirani da stoje iza zamisljene osovine tockova . Treba da im prepravis (napravis ) krake koji idu na spolja a ne na unutra . Ili da nedjes rukavce od nekog rwd automobila koji ima letvu ispred motora . Jer nemozes da skines sa nekog taunusa ?
@ Kobac
Ma ne kritikujem te , rad je za svaku pohvalu , nego nemoj da turas nepotrebne elemente na shasiju ( povecavas joj tezinu , a kljucno je da bude sto je moguce laksa ) .
Bravo, ja poslednjih dana stalno blenem u to vesanje od Alfe, izgleda zgodno. Jel ga imas uzivo? Interesuju me dimenzije, mozda i ja nesto skuckam.
A Van je u pravu sto se ukrstanja elemenata tice, a fi 22 nije tanak da bi zbog vitkosti profila morao da ga ukrstas na toj duzini. I nije to nikako kritika!
All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
....vesanje od alfe verovatno pa recimo 90 % da ce napred biti ta varijanta ..pozadi moguce BMW e ..e 36 ...videcemo zato necu zavrsavati zadnji deo sasije dok to nersim
....povecanje tezine sa cetri dodatne cevi fi 22 je malo a sigestija da ih nestavi ...varioc neprihvata tako da nemam izbora stavicu ih ipak on mora da mise potpise da je on vario zbog atesta bar bi tako trebalo biti (tvrdoglav neki varioc)
...inace kutije su 25x25 1.8 stoje dosta lagana kutija zato i stavljam dodatna ukrucenja ali videcemo ...u svakom slucaju menjacemo nesto iono gore nece biti konacna veerzija ali prvo okvir tj spoljni deo sasije pa cemo videti za ojacanja
@van dali če mi onda pasat vilice ako stavim od taurnusa?jel prilikom stavljanja letve morao sam prepraviti smjer je kad sam ja okreto desno auto je išao ljevo
Vladek , originalno i idu rukavci od taunusa i letva od ekorta RWD . Mislim da je isti konus na kuglama za taunusa i ladu , tako da tu nema problema . Ako letva bude prekratka, napravis duze spone kod strugara ( tokara ) .
Kobac , stavi viljuske od lade i nema da te boli glava . I ustedis pare i vreme za maltretiranje na atestu . Nazad stavi krutu osovinu i mozes za 10 dana da imas sasiju na tockovima . A to je ipak nesto
Van, znas dobro da su Lajkine viljuske krace. Sta raditi sa trapom da se dobije prava sirina? Menjati sasiju ili viljuske postaviti na duze usice?
All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
eto odgovora zasto dodatna sipka za prihvat gornjeg ramena prilagodjena alfinom vesanju
ladu bi da izbegnem ako mogu a pozadi kruta osovina moguce i prihvatljivo ako bmw opadne \\\\\\ ...lepo to zvuci za nedelju dana na tockovima
...iznenadio sam se koliko ide brzo sa sasijom iako varioc dolazi na kasicicu i kada ga uhvatim ......sto je glavni problem sada opet nece biti tu koji dan ....tako da sve pripremim postavim i cekam ..
Comment