Shasija i upravljanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Optimista
    CBC Veteran
    • 22.09.2007
    • 171
    • Stapar

Vidis, prijatelju nisi pazljivo iscitao(priznajem naporan posao), kaze (ne secam se tacno gde)da MORA imati soferku od kakvog stakla mora biti i cak da mora imati brisace!!! Sto naravno komplikuje situaciju ali...
    Da moze se sve odraditi na bazi lade kao sto moze i na bazi Moskve, postojki i nacrt, mislim da Van ima (valjda je on sam i radio) i to je dosta dobro resenje, mada nista ne moze biti kao original al`...
    All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.

Comment

• Van
      CBC Senator XXL
      • 16.02.2007
      • 1425
      • Nbgd

Originally posted by Yvan
      Originally posted by Optimista
      A postoji li mogućnost da se uzme jedan donor (npr. Lada) i da se sve koristi samo sa njega? I pogon, upravljanje... ? A da auto posle liči na nešto. A ne sa sto donora, ovo mi zvuči jednostavnije.
      Uvek ce morati neka " sitnica " od drugih kola . Za ladu ide letva od juga ... A i dosta sitnica moras da pravis kod strugara .
      Za delove nije problem , nadjes cigane koji skupljaju staro gvozdje i das im neku kintu i razes im da ti obaveste kada nadju ovo ili ono ... Skines ceo trap od lada 1000 din
      ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• Van
        CBC Senator XXL
        • 16.02.2007
        • 1425
        • Nbgd

Kome treba projekat za izradu S7 , mislim da je osnovna varijanta McSorly , sa svim potrebnim detaljima za izradu viljuski i delova , neka mi se javi . Fajl je 300 kb zipovan . Nadjete ploter negde i odplotujete planove u 1:1 . Zalepite na radni sto....

Comment

• Yvan
          CBC Veteran
          • 01.03.2008
          • 195
          • Kragujevac

Originally posted by Optimista
          Vidis, prijatelju nisi pazljivo iscitao(priznajem naporan posao), kaze (ne secam se tacno gde)da MORA imati soferku od kakvog stakla mora biti i cak da mora imati brisace!!!
          Bacih opet oko na dokument, i opet ne videh da piše da MORA da ima. Piše da vetrobran mora ovo, ili mora ono, ali ne i da vozilo MORA da ima vetrobran. Ali, opet sam samo letimično pogledao, a i nije toliko bitno u ovom trenutku, samo glasno razmišljam... ovaj, pišem.

Originally posted by Van
          Kome treba projekat za izradu S7 , mislim da je osnovna varijanta McSorly , sa svim potrebnim detaljima za izradu viljuski i delova , neka mi se javi . Fajl je 300 kb zipovan . Nadjete ploter negde i odplotujete planove u 1:1 . Zalepite na radni sto....
          A u čemu se razlikuje od osnovne varijante?

Comment

• Van
            CBC Senator XXL
            • 16.02.2007
            • 1425
            • Nbgd

Imas lepo CAD crteze , sa svim dimenzijama da ih stampas u razmeri u kojoj hoces . Najkorisnija je 1:1

Comment

• vladek_zg
              CBC Član
              • 18.06.2008
              • 17
              • Zagreb

jel ima ko knjigu u pdf treba mi za atest

Comment

• Van
                CBC Senator XXL
                • 16.02.2007
                • 1425
                • Nbgd

Imam ja , ima oko 60 MB , pa nije bas za slanje mail-om . Ima i projekat u DXF formatu , komplet svi radionicki crtezi za izradu , zipovano , i to je malecno , 400 kb , moze na mail

Comment

• kobacbobac
                  CBC Senator
                  • 21.12.2006
                  • 229
                  • bg. sremcica

sasija

konacno pocetak radova

Comment

• Van
                    CBC Senator XXL
                    • 16.02.2007
                    • 1425
                    • Nbgd

Bravo , dosta price , treba nesto da se radi . Kada budes pravio trapez mapred za nos . rastojanje izmedju gornje i donje sipke u projekciji ( po uzduznoj osi) treba da je 10 cm a ne 7 kako u knjizi . 7 cm je poznata greska iz knjige , ne znam da li je to ispravljeno u McSorly planovima .

Comment

• Optimista
                      CBC Veteran
                      • 22.09.2007
                      • 171
                      • Stapar

Sve cestitke Kobac.

Sta je u planu? Pravis vesanje po knjizi ili stavljas sa nekih kola?

Vladek daj neke fotke!
                      All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.

Comment

• kobacbobac
                        CBC Senator
                        • 21.12.2006
                        • 229
                        • bg. sremcica

hvala ljudi

ovo je uradjeno u nedelju ..(ceka se varioc inace mozda bi vec bila gotova)

danas sam odradio donji deo sedista tj dovrsio zapoceto

stevo druze cenim tvoju zabrinutost da ne pogresim ali ovo nije book sasija

vec moja sasija ali ona manja ali ta manja ja nesto duza i sira od book sasije to otprilike treba da izgleda ovako

e da za drugara sam uradio model sasije za ariel atom to cu okaciti kada otvorim novu temu ili na pikecu

Comment

• Optimista
                          CBC Veteran
                          • 22.09.2007
                          • 171
                          • Stapar

Ne rece sta ces za vesanje?

Comment

• Van
                            CBC Senator XXL
                            • 16.02.2007
                            • 1425
                            • Nbgd

ukrsteen dijagonale ti ne trebaju sem ako neces da koristis idiotski mali poprecni presek tih elemenata , tako da im je vitkos velika i ne mogu da prenesu pritisak vez samo zatezanje . Nisu mi jasni oni elmenti iza zadnjih sipki koje nose gornje prednje viljuske . Jel tu planiras da kacis motor . Horizontalno gornje ukrucenje motornog prostora radis tek kada ti motor legne unutra

Comment

• vladek_zg
                              CBC Član
                              • 18.06.2008
                              • 17
                              • Zagreb

biti če u garaži cijeli projekt od početka radova do završetka,i kak se stavljaju slike na forum? i dali mi neko može poslati nacrte u cad ili bilo čemu ,jel ja do svojih nemogu jel su mi u centru za vozila,a trebaju mi za elaborat o izradi jel me još samo s tim zezaju

Comment

• vladek_zg
                                CBC Član
                                • 18.06.2008
                                • 17
                                • Zagreb

evo malo fotka

sutra cu još uplodati slika moram ih prebacit na komp

Comment

Working...
                                X