kako se zove emisija?
Shasija i upravljanje
Collapse
X
-
Ma slabo shta mi pada na pamet preko 100 ks jer ce ovaj moj da se savije kao bananakao spomenik je
Dole mi se menjach drzi kao babini zubi
Ma ima 200 kg gita...
Kad bi reko da ocu strafte preko krova, dotrchao bi oma sa kompresorom?
Comment
-
-
@doc
uvek moze nesto da se nadje ako neko zna neki dobar sajt neka posalje pa da cackamo ..meni nije problem skidanje ...
...ali ja to nisam gledao tako da neznam o cemu je rec ali ako je ovo sto van kaze u tom slucaju je sasija i vesanje doslo komplet gotovo ...tako da naj zanimljiviji deo(pravljenje sasije i vesanja) koji sve interesuje verovatno ne postoji ...ali uvek nesto korisno moze da se vidi bar odprilike recimo koliko posla ceka svakog ko se upusta u ovako nesto....
...ko pogodi sta je ovo nereba mu video moze da pocne da pravi ......
Comment
-
-
Neka glupa McPherison varijanta .
U serijalu je Mark Evans kupio westfield-a u kitu . Sklopio ga je u jedno 3-4 epizode , a ostalo je sve kako se on trka na razlicitim takmicenjima. 2003 sam to gledao prvi put i tada sam odlucio da krenem da pravim S7
@ g60
Pravi shasiju a ne od babe devojku . Znam to iz licnog iskustva...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
Aj da ispliva neko sa foruma ko je snimao emisije pa da rasparchamo
U tri serije bih sklopio ceo auto... Gledao sam co2 u merkatoru - 24 iljade cini mi se varstroj neki...
Ne nadjoh emisiju ni na torrentima, ni preko emule
Comment
-
-
Race car is born DVD
Slucajno imam serijal na DVD "A Racing Car Is Born" (nema prevoda) ali mi je malo komplikovano da ga uploadujem. Skidao sam nekih mesec dana jer je bilo jako malo seeder-a.
Probajte npr:
http://www.torrentz.com/ebb5bf6999d9959 ... cdc9db0fdc
P.S.
Ako neko slucajno naleti na ENG subtitle nek javi. Postoji neki danski , norveski ili nesto slicno.
Comment
-
-
Originally posted by VanSamo najsira , ostalo ce da se smesti .
Jel si skinuo knjigu ?
Sutra dobijas mere za sedista.
A sto se tice Evansa i njegovih serijala, vredi da se odgledaju. Doduse racing car is born nije los za odgledati, doduse nije ono sto se moze ocekivati od njega. On tu samo sklapa gotov kit car i kasnije se trka sa njim. Po meni je mnogo bolje da se odgleda 4x4 is born, dosta edukativniji serijal. Ustvari svaki njegov is born serijal je dobarTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
Comment