Evo mog kokpita. Dakle, bokovi su tapacirani, tako da mi ceo kokpt sluzi kao kadica. Sedista mi je napravio tapetar, sundjeri su od sedista skode kupe (iz sredine je izbaceno 10cm sirine) i presvuceno skajem. Ako nabavis sedista od skode 110R coupe, to mozes da izvedes i sam, nije komplikovano.
Hmm, sad mi se cini da sam vec jednom postovoa ovu sliku.
Odavno je to ukapirao moj drugar pa ga je odmah poceo praviti. Uzeo je tankozidnu cev fi 18 i savijao oko oraha kde je savijao i rol bar za bagija ( tvrd je orah vocka cudnovata ).
Loodnica... Van zovi ako ti treba pomoc oko tvog oraha
Danas posle posla cu premerim sedishta mada mislim da su presiroka...Stoje mi rasklopljena u spajzu. A sta te briga koje su sirine, samo svuljash presvlaku kao tonkur, skinesh lako sundjer... Preseces ram sedishta koliko ti treba pa zavarish... E voila
Nije vise pod orahom , sada je u garazi . Mislio sam da ga probam kada zavrsim vesanje , ali su mi stavili 5 kubika drveta ispred garaze , tako da moze da se otvori samo jedno krilo . Ti to zelis da doniras sedista u humanitarne svrhe ? Kupi sutra dve cevke da pocnemo shasiju , tj uradimo donji deo .
E jebga, ova idu uz cabrio Da si ranije rekao... Jedno sam okrpio a drugo je rasklopljeno... Stoji mi u kutiji slozeno...
Samo da ispraznim garage...
U principu svako sedishte mozes na istu foru da rasklopish, sundjer je iz jednog dela
E sad se setih, imam od keca sedishta? a? a? a?
Imam zadnje sedishte od neke honde koja sam nabavio za cabrio koja su jako tanka a anatomski oblikovana... Izuzetno laka za prepravke. Ma zaletish se na neki otpad sa puno automobila i pogledash svako...
Comment