Karoserija i enterijer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Van
    CBC Senator XXL
    • 16.02.2007
    • 1425
    • Nbgd

Slikano danas
    ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Wauu...sta je ovo...Westfield . Mora da je lepo voziti ga po ovom vremenu

Comment

• kilson
        Moderator
        • 09.10.2004
        • 3216
        • NoviBGD
        • AR 75 GT

Da, a juche je bila i test vozhnja kod Autokomerc kartinga koliko chujem. Makina u osnovnoj verziji koshta trichavih 20K eur.
        Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Optimista
          CBC Veteran
          • 22.09.2007
          • 171
          • Stapar

Pa dobro Kilson, kako imas srca danas da kazes da je to juce bilo?
          Sto ne javi na vreme?
          Stidi se svojih postupaka!

Uz put ako Kaipan kosta 19,5 k eura 20k za Westfield je bagatela!!!
          A ko ga prodaje gde moze da se pazari, priznaj!
          All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.

Comment

• Optimista
            CBC Veteran
            • 22.09.2007
            • 171
            • Stapar

@ Starac Vujadin
            Ma provijao bih ga pa da sekire padaju!
            Uf, za dusu!
            All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.

Comment

• starac vujadin
              CBC Senator XXL
              • 27.08.2005
              • 2617
              • Stari grad

20 hiljada za nov Westfield je super cena...verovatno nesto promotivno je u pitanju.

Ma za prvi put provozao bih ga i ja i po ledenoj kisi...

Comment

• Optimista
                CBC Veteran
                • 22.09.2007
                • 171
                • Stapar

@ Starac Vujadin
                That's the spirit!

Sto se cene tice, procitao sam u A Buld-u pre par dana da je bila prezentacija na Adi Huji prosli viken i da se otvara predstavnistvo za Srbiju! Medjutim tamo nema nikakvih konkretnih inf, a ja kopam ali nikako nista da iskopam.
                Nisam znao ni da je na Autokomercu juce bila promocija, otisao bih da pitam na licu mesta!
                Al eto nista!

Kilson ako znam bilo sta, pricaj, molim te!

Comment

• kilson
                  Moderator
                  • 09.10.2004
                  • 3216
                  • NoviBGD
                  • AR 75 GT

Originally posted by Optimista
                  Pa dobro Kilson, kako imas srca danas da kazes da je to juce bilo?
                  Sto ne javi na vreme?
                  Stidi se svojih postupaka!
                  Nisam ni ja imao pojma - saznao sam taj dan oko 12h... A tad je bilo kasno za bilo shta - pa chak i za mene Shto je najgore taj info mi je precutao jedan nash Alfista (kamen mu u usta!)

Inache pricha je sledeca (od prilike), sve to valja tip po imenu Ben i to prevashodno u Bosni. (!) Upoznao se sa ovim Alfistom pa se organizovali i upali na Adu Huju, zatim i odrzhali ovu drugu promociju. Problem je ako ga uvozite sklopljenog kako uvesti? Ako uvozite kao kit, kako proci atest (klasika)... Cena za komplet kit je 18K eur i to sa 2.0 cosworth 200KS motorom. Ako je ovo nerealno, pricham samo ono shto sam chuo od drugih. Postoje ljuce verzije, jedan je sa Hayabusinim agregatom, a drugi je neki Hemi - kao najsuroviji (?!).

Cela pricha je chudna i obiluje pitanjima koja se trebaju proveriti, a chovek koji je ishao na test vozhnju neshto i nije zadovoljan (ochekivao je vishe od navedenih 200 KS sa tom tezhinom). Da li je to subjektivno mishljenje ili je chinjenica - ne znam.

Ako treba neki kontakt sa ovim Englezom, recite pa da kopam - navodno bi ovaj Alfista trebao da sklapa sve to...
                  Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Optimista
                    CBC Veteran
                    • 22.09.2007
                    • 171
                    • Stapar

Kopaj, druze, kopaj!

Istini za volju mislim da 18k e nije mnogo za takav kit.
                    Jos crnja istina je da ih ja nemam da potrosim na to!

Ono sto je svetla tacka za nas trenutno je to da ako misle da pocnu prodaju u Srbiji oni moraju uraditi homologaciju tih vozila, a kako oni ne prodaju samo cela vozila nego i delove to bi resilo nase probleme sa atestom po pitanju vesanja!
                    U tome je cela zbrka oko toga!
                    Tako da bilo kakve inf ili kontakti mozda rese nesto i za nas!

Comment

• Armageddon ///M
                      CBC Senator XXL
                      • 26.04.2008
                      • 447
                      • SRB
                      • Ne

Originally posted by Optimista
                      @ Starac Vujadin
                      That's the spirit!

Sto se cene tice, procitao sam u A Buld-u pre par dana da je bila prezentacija na Adi Huji prosli viken i da se otvara predstavnistvo za Srbiju! Medjutim tamo nema nikakvih konkretnih inf, a ja kopam ali nikako nista da iskopam.
                      Nisam znao ni da je na Autokomercu juce bila promocija, otisao bih da pitam na licu mesta!
                      Al eto nista!

Kilson ako znam bilo sta, pricaj, molim te!
                      Na Adi Huji sam video taj Westfield i tako se i nalozio na ove automobile, tako da ste dobili jos jednog zarazenog
                      Pregledao sam ovaj topic, od A do SH
                      Jedino mi je krivo sto se na Adi Huji nisam raspitao o njemu, a bio je parkiran
                      Snimio sam dva klipa, okacicu neki dan pa vam bacam linkove
                      Ambitious but rubbish.
                      http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• Van
                        CBC Senator XXL
                        • 16.02.2007
                        • 1425
                        • Nbgd

20k e mozda je i mnogo za autic od 550 kg , ali to cudo ima 2.0 duratec HE cosworth motor , a taj motor nov kosta oko 4000 -5000 funti( bez carine i transportnih troskova) , gledao sam u katalogu . Sto kaze Optimista , ako je Kajpan 19.5K sa remontovanim ohv 1.3 motorom od skode favorit , 20k e za ovakvog wesitja je bagatela . Pogledajte koliko kosta "normalni" sportski auto tih performansi , i shvatice te da sem raznih replika 7 nema nicega slicnog za te pare ...
                        Inace imate MK indy 7 kit za 2000-3000 funti , sve zavisi od opreme i broja komponenti koje se isporucuju

Ja sam se juce updejtovao sa novom makinom za moj s7 . RS 2000 16v i 150 ks

Comment

• starac vujadin
                          CBC Senator XXL
                          • 27.08.2005
                          • 2617
                          • Stari grad

Izvanredan izbor motora ...em sto je odlican kao motor, em sto moze lako i lepo da se uklopi sa MT75

Comment

• Van
                            CBC Senator XXL
                            • 16.02.2007
                            • 1425
                            • Nbgd

Za pocetak cemo da ga uparimo sa N9 , ako nece da moze , onda negine trazenje MT75 za male pare .
                            Na Slicicama je motor pred poslednju voznju u eskortu i pravljenje kalupa za nos

Comment

• ĆOMI
                              CBC Senator XXL
                              • 31.08.2006
                              • 1705
                              • Braće Jerković,Vozd
                              • Stilo JTD 16V

Fantasticno,svaka cast!!!
                              OPEL CLUB SERBIA

Comment

• Armageddon ///M