M3 projekat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • low rider
    CBC Senator XXL
    • 03.04.2006
    • 613
    • Beograd

Haha ovo je fenomenalno, 50tak strana i potpuno sam smeo sa uma da se cela drama odigrava u trbuhu jednog e30 . Planira li se znacka na haubi ?

Posle ovolikog rada na mehanici, mislim da je sledeci logican korak tuning desnog stopala , da li je ono neki prof. vozac isao na casove baleta, izgleda sasavo, ali deluje ...

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Probne voznje su bile i danas i prosle nedelje. Malo skitali i do Banjice na skup Hondasima i BMW Klubu, pa slajfovali do Pinka i nazad

Kardan tek treba dati da se pravi, potrajace to neko vreme.
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Saabo
        Moderator
        • 29.09.2004
        • 1724
        • Vrbas
        • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Imam ja kade
        SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• neshaoct
          Banovan
          • 18.08.2007
          • 1754
          • Beograd, Rakovica

Originally posted by low rider
          ...Planira li se znacka na haubi ?
          Ma, da....pa da ga tuze k'o onog lika za Ferari...

Vec je 206-ci to proslo kroz glavu...

Comment

• nijebitno
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2006
            • 629
            • Modrica

Znam da cu ispasti zanovijetalo ali meni oci bode onak veliki otvor na braniku. Pretpostavljam da je neophodan, ali mi se nekako ne uklapa na ovako civilizovan izgled. Inace mi je kockica jedan od ljepsih autica a ovaj je bas candy Hoce li biti nekog simbola saaba?
            Ima li ventila u klijestima?
            Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• Bojan335
              CBC Senator XXL
              • 01.05.2007
              • 332

alo e

evo i mog komentara

po meni zlo kako ide u jednom momentu nisam znao sta se desava sa kolimo tolika mala trakcija uzas,,,,,,kliza u svim brzinama ,,,,ja sam odusevljen kako ide auto..

rano je prognozirati neko vreme na 402m a pogotovo ja da to prokomentarisem [[ koji se frljam sekundama ko kokicama ]] ,,ali da ide ide supeeeeer

ja jedva chekam drift sa njim

pozdrav

Comment

• 24v
                CBC Senator XXL
                • 11.12.2004
                • 479
                • Beograd, Karaburma

Pa kako ne bi bilo simbola, vidis da je ostavljeno mesto na haubi...

A sto se ventila tice ima ventil za svaki klip na klestima!
                I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• nijebitno
                  CBC Senator XXL
                  • 14.03.2006
                  • 629
                  • Modrica

Jes' majku mu, vidi se iz aviona i mjesto za znak i da sam ja amater

Sto se tice klijesta i ventila gore postoji neka diskusija izmedju mene i 206 u kojoj on kaze da se veliki cilindar na klijestima ukljucuje samo pri jacim kocenjima.....Da li postoje neki ventili koji bi vrsili tu funkciju?
                  Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• remus
                    CBC Senator XXL
                    • 25.12.2004
                    • 695
                    • Zrenjanin

Originally posted by 24v
                    Hmmm

:kadr :kadr :kadr
                    Chiko chiko koji je to BMW???

Lepo odradjen posao stvarno lepo izgleda i strava ide... jes da sam video samo snimke ali nadam se da cu videti i uzivo jednom!

SVAKA CAST!!!
                    VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

bravo decaci. sta da kazem nego da je "slatkis" vrh. sa srecom...
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• V-Tec
                        CBC Senator XXL
                        • 30.06.2006
                        • 1615
                        • Beograd
                        • '89 Civic d16a6

Uh kako dobro izgleda sa ovom bojom!!!

I ja se nadam da cu ga videti bar jednom uzivo, i to da "prozvizdi" pored mene!
                        shuto-expressway.com

Comment

• 206
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Znak? Kakav znak? Bice, ali ne znam koji

Ima ventil, ali sve i da nema zakon spojenih posuda cini svoje tako da bi svejedno kocili kasnije.

Bice i uzivo, zasto ne bi bio...nisam ga pravio u garazi da stoji, sigurno.

Sto se tice branika - morao je da bude takav, ili da ga nema. Ima milion varijacija na temu, neki M-look (takav je i bio ranije, sav zaobljen) ali nijedna od tih varijanti ne otvara dovoljan prostor o intercoolera. A kad biram izmedju dovodjenja dovoljne kolicine vazduha do IC-a i kozmetike - ipak cu odabrati ovo prvo. Mozda je mogao da ispadne i lepsi, ali ovo resenje je ubedljivo najbolje za hladjenje IC-a a nije bas ni ruzno.

Comment

• BGILLEGAL
                            CBC Senator XXL
                            • 22.05.2006
                            • 653
                            • Beograd

Originally posted by Gumetina
                            bio je na banjici jedan interesantan karakter iz crtanog filma koji je rekao da ce da pojede graph sa dynojet-a u stampanoj formi ako na tocku ima vise od 300ks

Pukao sam od smeha...

Danas , skoro pa ceo dan voznja i maltretiranje... Motor nije ni osetio... Sljaka savrseno !

Svecano su uklonjeni i celofani, te se nadam da ce nadlezna osoba da okaci neku lepu slicicu u full coloru da ko nije video uzivo, malo napari oci

Ja ko sto vidite preziveo , nisam hepekiran, doduse programator je i dalje mvtav...

Laku noc!

RAle

To je nas drugar/serviser Nebojsa, hondas. On nije upucen u forum i u projekat i mislio je da je 206 jedan od onih sa bmwom koji se frljaju konjima. Zato je on tako reagovao Inace donesite papir sa dyna sa 300+ konja verujte mi, rado ce ga pojesti On je takav. Sto puta je rekao tako neshto i uradio. Inace jel se zna kad ce da padne neko merenje. Mene bas zanima kolko izvlaci 2.3 sa 1.6 bara sve custom radjeno...

Comment

• 206
                              • 09.12.2004
                              • 9548
                              • Beograd
                              • 206

Pa sto ga ne uputite, jesti papir i nije bas zdravo Zao mi samo sto nisam mogao otvoriti haubu, to se jos uvek radi srafcigerom...

Zanima i mene koliko izvlaci, ali nekako mislim da ima i precih radova trenutno nego da ga teram na dyno, bice vremena za sve.

Comment

• 24v
                                CBC Senator XXL
                                • 11.12.2004
                                • 479
                                • Beograd, Karaburma

nista recicemo Igoru da uradi DYNO na debelom kartonu da kad bude jeo ne bude problem da napravi sendich
                                I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

Working...
                                X