Nije lepo da se brisu postovi ako neko kaze nesto lose o autu i ako neveruje da je dobio ovog ili onog!!! Petruciju brisete 5 puta zato sto decko neveruje da je dobio amg-a.Ljudi treba da iznose svoja misljenja a ne da se brise kako kome odgovara !
Ovo nije demokratija, pod broj 1, te solidarne postove slobodno izbegnite, jer zasto su neciji postovi obrisani uopste ne zahteva objasnjenja niti protestne komentare drugih te se trudite to da izbegavate, makar u ovoj temi.
Pod broj 2, odredjeni broj ljudi ovde je tu samo iz jednog jedinog razloga - a to je da bi pod**bavao i nista vise, pa se registruju iznova i iznova, i tako u krug... Sa ovim je isti slucaj, on nema misljenje jer nema ni mozak, vec iskljucivo losu nameru i to je sve. Zato je i odleteo, dakle ne zato sto je rekao nesto sto se meni ne svidja, nego zato sto uopste nije ovde da bi bilo sta objektivno komentarisao ili davao neko misljenje - nego da pokusava da me za**bava. Nije nikome malo cudno sto se iznova i iznova s vremena na vreme pojavljuju likovi, kao sto je ovaj, koji se od celog Foruma zakace BAS na moje teme, bio to M3, pucanje gume na autoputu ili nesto trece - i pocinju da budu duhoviti?
Cela poenta njihovog prisustva ovde i komentara koje ostavlja(ju) upravo i jeste izazivanje komentara drugih, kao ovaj gore, odnosno izazivanje reakcije i ostavljanje utiska nekakve nepravde koja se prema njima cini ako im se brisu postovi, sve u cilju da Cannon i jedan uzi krug ljudi odavde ispadnu samovoljne budale. Ljudima se to cini kao nekakva nepravda a pojma nemaju sta je u pitanju zapravo...Takvog lika i svitu okolo uopste nemam nameru da komentarisem dalje. Da su hteli i smeli nesto da mi kazu, rekli bi mi to u lice kada su imali priliku za to, umesto da cute i prave se mutavi i lupetaju po Forumima.
The difference between men and boys is the price of their toys
Nije lepo da se brisu postovi ako neko kaze nesto lose o autu i ako neveruje da je dobio ovog ili onog!!! Petruciju brisete 5 puta zato sto decko neveruje da je dobio amg-a.Ljudi treba da iznose svoja misljenja a ne da se brise kako kome odgovara !
Samo mala dorada... ne briše se kako kome odgovara nego kako nama odgovara Ima se može se
Samo mala dorada... ne briše se kako kome odgovara nego kako nama odgovara Ima se može se
WOW , bas zezanje u boji.
Nisam video o cemu se radi,samo su nestajali postovi.
Pod broj 2, odredjeni broj ljudi ovde je tu samo iz jednog jedinog razloga - a to je da bi pod**bavao i nista vise, pa se registruju iznova i iznova, i tako u krug...
A ti bi trebalo da znas da je takve najbolje ignrisati.
Ovakav post i davanje paznje ce ih samo dodatno "osokoliti" da nastave da ********ju.
Ma samo da znas koliko me zabole uvo za njihova nazovi pod**bavanja... Da bilo ko zarezuje njihova lupetanja, i ovo malo sto ih je ostalo aktivno ovde bilo bi banovano, ali neka, mozda i nauce nesto
Nego, trebalo bi ovih dana da pokusamo da napravimo jednu prilicno jednostavnu spravicu, koja bi omogucavala saltanje brzina bez pustanja gasa, te ne bi bilo pada boosta pri saltanju, samim tim ni turbo rupe koja zna doooosta da uspori auto...nista fancy, nista komplikovano, ali bi trebalo da radi. Princip rada vezan za jednu pricu koja je i prakticno isprobana ovde, oko kocenja motora turbom. Ko je pratio na casu, moci ce valjda da skapira o cemu se radi, ko ne...nek' saceka i vidi
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment