Yugo 1.6 8v SOHC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Aki
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2006
    • 1133
    • Beograd
    • Yugo 1603, Yugo 1301

Re: Yugo 1.6 8v SOHC

Ma ne... Auto je moj sivi jugo, samo ovaj put, posle vise pokusaja i vezbanja limarenja, pripreme i farbanja na par auta, uklapam sve sto sam "naucio" na mom autu. Cene polovnih automobila su drasticno pale, narocito jugica, a svakako nisam ni imao nameru da prodajem moj auto, pa u tom duhu sam se sada potrudio da ovu skoljku ucinim mladjom i malo dugovecnijom, jer ostaje kod mene bukvalno zauvek. Auto ide u istu boju, isti motor se vraca sa ovih par novih detalja a kasnije ce dobiti i potpuni tretman, kada dodjem do jos love. Dodacu par sitnica i stvari na trapu, enterijeru i sl. koje su mi falile ranije i pripremiti "teren" za buduce promene, koje opet, zavise od para. To je to u principu, generalni rebuild.
    "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
    - Lousie Smith

Comment

• Uzelac
      CBC Senator XXL
      • 03.12.2006
      • 1717
      • munZe

Sve moze da se proda, a ako razmisljas da promenis auto, bolje je prodati ga kakav god je sada, za koje god pare i preci na nesto u sta je isplativije ulagati. "Dolivati" u auto sa kojim si se "izživeo" je lošija opcija.
      Siguran sam da ima zainteresovanih, taj Yugo je među najboljima koje sam video.
      Nisam ranije postovao u ovoj temi iako sam je pratio već neko vreme, ali mi se čini da tvoj entuzijazam i volja zaslužuje ipak malo sposobniji i kvalitetniji automobil od Yuga
      work in progress

Comment

• Aki
        CBC Senator XXL
        • 04.08.2006
        • 1133
        • Beograd
        • Yugo 1603, Yugo 1301

Nisam se zasitio juga, jer sam nekako emotivno vezan za njega kao auto. Najradije bih kupio drugi auto pored njega, ali lova, lova, lova... Sve u svoje vreme, pa videcemo sta ce se destiti. Hvala uglavnom.
        "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
        - Lousie Smith

Comment

• SchoneNK
          CBC Senator XXL
          • 17.04.2006
          • 564
          • Beograd
          • Honda Accord CL7

Neka, neka, zbog Akija Yugo moze da nam ostane u lepom secanju Verovatno je prilicno prijatan osecaj kad sa Yugishom oderes nekog na semaforu. Sem toga, sad kad je diplomirao na njemu, bzveze da krece od nule.
          www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• GSi
            CBC Senator XXL
            • 15.04.2007
            • 1018
            • Zemun

Ma kakva crna prodaja... nek je to ,,samo" Yugo... al Aki ti ga slozio...

Samo napred!
            Dr. Fritz Indra

Comment

• BGILLEGAL
              CBC Senator XXL
              • 22.05.2006
              • 653
              • Beograd

Sace Aki da ti kaze, on zna, on je najpametniji

Comment

• starac vujadin
                CBC Senator XXL
                • 27.08.2005
                • 2617
                • Stari grad

Aha, znaci pravis svoje remek delo...onda samo bez kompromisa i sve maksimalno. Plin ostaje?

Comment

• Aki
                  CBC Senator XXL
                  • 04.08.2006
                  • 1133
                  • Beograd
                  • Yugo 1603, Yugo 1301

Pogresno sam protumacen za prodaju, nema veze...
                  Ostaje plin, do kada ne znam, nadam se da slobodan uvoz goriva mozda promeni sto god po tom pitanju. Mada, na plinu imam 300 obrtaja vise, koliko god glupo zvucalo.
                  - Lousie Smith

Comment

• Uzelac
                    CBC Senator XXL
                    • 03.12.2006
                    • 1717
                    • munZe

Sa sekventom, takvim bregastim i velikom kompresijom sasvim je moguce da imas i vise konja na plinu.
                    Ja upravo zbog toga i razmisljam da metnem sekvent... mada, najbolje sacekati novu godinu pa videti sta ce ponude na pumpama od januara, koliko oktana za koliko para.
                    work in progress

Comment

• Aki
                      CBC Senator XXL
                      • 04.08.2006
                      • 1133
                      • Beograd
                      • Yugo 1603, Yugo 1301

Prepravljen Zastavin regulator kocenja, sada je stelujuci iz kabine, postavio sam ga na kraj tunela, iza prednjih sedista. Zadnji trap na mestu, motor i prednji kroz koji dan, pa udri na smirglanje.

- Lousie Smith

Comment

• YUgisa
                        CBC Senator XXL
                        • 05.06.2008
                        • 793
                        • Subotica
                        • Yugo 1.1 EFI

Dobra ideja sa regulatorom Sto neuzmes ficin glavni kocioni pa napravis hidraulicnu rucnu?
                        Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• Aki
                          CBC Senator XXL
                          • 04.08.2006
                          • 1133
                          • Beograd
                          • Yugo 1603, Yugo 1301

Ne treba mi, sajla mi radi sasvim fino. Sledece unapredjenje kocionog sistema je NT gl. kocioni i servo, to bi trebalo da pokaze pravo lice Uno T. kocnica.
                          - Lousie Smith

Comment

• YUgisa
                            CBC Senator XXL
                            • 05.06.2008
                            • 793
                            • Subotica
                            • Yugo 1.1 EFI

Blago tebi, ja je moram nedeljno jednom dostelavati Dobro se vezi kad budes prvi put isprobavao, nemoj da poljubis volan
                            Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• Aki
                              CBC Senator XXL
                              • 04.08.2006
                              • 1133
                              • Beograd
                              • Yugo 1603, Yugo 1301

Upasovao sam trubice i filter, jes' tesno k'o u ****tu. Morao sam da pravim i novu nalegajucu plocu. Stavio diskove nove, ofarbao i auspuh i rezervoar, to sutra na auto. Moracu da improvizujem jedan nosac hladnjaka dok ne nadjem originalne da stavim, kao od zlata da su. Sve cesce nema nekih delova za juga, malo sam se smorio zbog toga, no...

- Lousie Smith

Comment

• David_WRRT
                                CBC Veteran
                                • 02.11.2007
                                • 130
                                • Beograd

Pa ti si mu .ebo kevu sada
                                Alfabet is like:ABT...
                                I like to hear Honda, to see Italian's, but I like to have only a V.A.G. car

WOLFRACE RACING TEAM

Comment

Working...
                                X