M-power:
Ne dimi. Ritam ispusnih plinova definitivno definitivno upucuje na neravnomjeran rad. Pomjeranje kablova ne pokazuje nista.
Elwood:
Kad bi ti morao mjeriti kompresiju na ovim motorima svaki put..............
Osim toga postoje drugi nacini za provjeru. Spominjes vizuelni pregled kape. Kad cemo se pomaknuti s mrtve tocke?
Gorky:
Vidi se tko je prakticar. Gorky, sto ce ti reci vrijeme ubrizgavanja. Koje parametre bi ti mjerio / gledao? Zezam Elwood-a, i on je trazio mjerne podatke. Koje parametre bi Elwood zelio vidjeti?
Cadi li pozadi...crni dim?
Da li sluhista kada slusa na auspuh cuje izostanak tog jednog cilindra (mislim jos ostaje pitanje da li je 1 cilindar u problemu.)
Da li sluhista kada slusa na auspuh cuje izostanak tog jednog cilindra (mislim jos ostaje pitanje da li je 1 cilindar u problemu.)
Elwood:
Sta sam ja sad kriv sto su podvukli motor u kabinu.Ako treba 2 sata da se rasturi molim,takav je auto.
Osim toga postoje drugi nacini za provjeru. Spominjes vizuelni pregled kape. Kad cemo se pomaknuti s mrtve tocke?
Gorky:
sta kaže skener,kakvi su parametri,nešto sumljivo?regulator pritiska u napojnoj grani,ili senzor bregaste,vreme ubrizgavanja injektora po cilindrima
Comment