vozim jugica vec 10 godina .pre jedno 3-4 sam resio da mu pojacam motor i tako kupim polovan motor 1.3 nisam hteo nista preterano.cujem kao najbolja obrada je u novom sadu kod cubija.posaljem motor urade hilzne novi klipovi (standard)lezajevi obrada radilice ma sve.dobijem delove,sklopim,jugic radi kao sat.inace to je jugic 60.imao sam weberov dvogrli i dugacku granu izduva od keca.onda kao razradjivanje.da mi verujete na rec nisi smeo da pipnes gas.posle 1000km.pretezanje zamena ulja(sipan elf 5-40 sintetika)sve ok.jugic je kucao skalu na satu pokazivao je preko 180 znaci nesto neverovatno.posle predjenih10000pojavio se problem.ode dihtung glave.kazu los,ja zamenim,predjem jos 2000 ono opet,i tako jedno 3-4 puta.posto me jeto jako nerviraloresim da otvorim motor.pozovem lokalnog majstora i on mi odnese delove kod nekog majstor dragana u beograd.posle pregleda ustanovimo da su hilzne bile lose napresovane i ivica hilne lose obradjena i da je ona izlazila i pravila probleme.pa onda jovo nanovo.kazem majstoru da uradi hilzne nove na osnovu klipova kupim nove gecove karike nivi lezaljevi tj. sve novo i pitam majstora dali moze da mi sredi malo glavu mislim od auta.on potvrdi i sredi je.upustanje ventila siri ventili za 2 mm obradjeno leziste opruge na ist tezinu kanali u**** ma glava kao casa.i ja to sve sklopim i jugic upali.razradjivanje.do sada sam presao nekih 4000-5000kmi.PITANJE. jugo neide ni upola kako je isao kada je bio prvi put uradjen.racunao sam da cu dobiti vise snage na manjim obrtajima a ono ni na manjim a ni vecim.dali neko ima neko misljenje o svemu ovome.prihvatam svaku vrstu saveta.unapred zahvalan

Poruku izmenio: Valent Vudriga

Poruku izmenio: Valent Vudriga
Comment