Bolje performanse motora.
potreban savet
Collapse
X
-
Kapiram...no bojim se da će odgovori tipa brzina punjenja i pražnjenja biti zbunjujući. Volumetriju neka računa neko stručniji, lično bih ostao na nivou majstora. Izrada ovakvih motora zahteva velika ulaganja, bolje je, čitaj jeftinije, naći 1.6 motor koji u Yugu ide kao "andjama". Taj već ima i velike kanale, i veće pečurke..uz dva dvogrla to "leti"...
No, ako se vlasnik odluči da nastavi poduhvat sa ovim što ima, rado ću pomoći.
Comment
-
-
Konacno. Volumetrijska efikasnost, disanje motora. Glava je preradjivana s idejom da se poveca VE.
Generalna predpostavka je da glava nije dobro uradjena. Pitanje je koliko je to tocno i dali se moze provjeriti. Uvijek postoji mogucnost da
nesto drugo nije OK.
Sada je do vlasnika i clanova da prosljede s obradom problema ili da se zaboravi.
Comment
-
-
po meni ovde ima niz "rupa".prva i osnovna stvar je da kad se nešto radi da se ima konkretan cilj.znači hoću da jugo ide malo bolje to "malo" je prilično rastegljivo.po meni motor 1.3 lepo mislim standardno urađen zadovoljava tu normu.sve druge intervencije zahtevaju i intervencije na kočionom i na sistemu za oslanjanje vozila.da ne kažem da su to izuzetno skupe intervencije.takođe se u potpunosti slažem sa bokijem u vezi 1,6.znamo da je nakon prve intervencije auto išao odlično,zašto se niste obratili cubiju kada ste videli probleme sa hilznom,ja znam da bi oni takvu svoju grešku bez problema reklamirali.oni čak imaju i servisnu terensku službu koji u slučaju reklamacije dođu u vaše mesto i odrade vam problem,s tim što ako je greška vaša moraćete da poprilično platite tu uslugu,u protivnom je potpuno besplatna.sad kad je već urađeno šta je urađeno nađite drugu glavu i radite ono što znate inženjerski posao ostavite inženjerima
Comment
-
-
Gorky, kad bi ovaj auto bio dovezen do tebe i vlasnik ti dao 1000e da mu tocno ustanovis problem, gdje bi krenuo, kako, sto bi mjerio. S alatima koje imas ili nemas. Dali bi sve pokusao uraditi sam, dali bi zvao svog prijatelja iz mjesta, dali bi izisao na neki forum, itd. Mozemo mi predloziti doticnom vlasniku i da kupi jaci auto, ne samo veci motor, mozda porse, ili.......................???
Comment
-
-
kada sam mislio da sredim malo glavu nosio sam se mislju da se obradi tako da motor lakse povlaci u nizim ortajima tj smo lakse da dise.tako je i uradjeno.a sto se tice reklamacije kod cubija kada sam zvao telefonom da bi ih pitao sta da radim sa motorom koji je radjen kod njih.odgovor je bio ako mi nismo sklapali motor mi neodgovaramo.a jdnu od hilzni iz bloka sam rukom izvadio.danas sam merio kompresiju posle stelovanja ventila.ista je cak i manja na dva cilindra.ostalo je da probam sutra sa uljemda vidim dali propusataju karike.
Comment
-
-
Slažem se...no, poenta i jeste u suštini. Možeš li napraviti razlike pre - posle druge revizije motora, tako ćeš i naći "suštinu"?
Da li znaš tačne mere klipova i cilindara?
Da li si računao kompresioni odnos?
Koje faze ima bregasta?
Su samo neka od pitanja...pretpostavljam da su usisna i izduvna grana iste, da je regulacija dizni ista, da je paljenje isto...
Comment
-
-
VV da je auto doteran kod mene prvo bih saslusao vlasnika vozila,apsolutno je jasno da je problem u glavi,za taj auto skidanje glave traje celih 17minuta tako da ne bih sebi oduzimao vreme nepotrebnim testovima,sigurno mi ne treba pomoc oko takvog auta jer je to apsolutno poznat auto,imam sve moguce i nemoguce alate za sve na tom autu tako da nema problema,a za 1000 eura bih odradio taj auto kompletno sa garancijom i odveo vlasnika sa clanovima uze porodice na veceru
Comment
-
Comment