Koliko radiona vec ima elektricnu vakum pumpu, a koliko radiona vec ima kompresor?
potreban savet
Collapse
X
-
ja imam elektro vakum pumpu sa vakum metrom i veoma često je koristim,da proverim zaptivenost ventila npr itd.takođe imam i napravljen jednostavan alat koji se uvrne na mesto svećice sa jednosmernim ventilom za kompresor.tokom godina rada skupi se mnoštvo pomoćnih alata kada vas nužda natera,to ima svaki majstor
Comment
-
-
izvinajvam vam se sto se nisam javljao posto radim u pekari i imam neko malo cudno radno vreme a tu su i ostale obaveze.rekao sam da cu da sipam ulje u cilindre i da probam da izmerim kompresiju.kada je to odradjeno alnaser nije mogao da okrene motor ni dvaput a ne da izvergla.zato sam pozvao prijatelja i zatrazio na zajam brzi alnaser(cajevac)samo koliko da izmerim kompresiju.zamenim i zaverglam kad ono neracunjajuci prvi cilindar u kome je bilo ulja u ostala tri je kompresija 13.znaci da sam ja magarac sto sam vas maltretirao i vodio na pogresne zakljucke.znaci kompresija nije
Comment
-
-
pa naravno da nećemo u glavi je problem to znamo još od prvog vagona,hajde da se bacimo na pregled glave,iskusnom majstoru je dovoljno da stubline pregleda golim okom.setite se sta je boca video na slici (a kamoli uživo) kod one krive klipnjače
Comment
-
-
Hoćemo li da pravimo poklopac za vakuum ili za kompresor
Nebi li to bilo jednostavnije.
Comment
-
-
Originally posted by Dr BocaKoliko si sipao ulja i u koje cilindre?
ja imam elektro vakum pumpu sa vakum metrom i veoma često je koristim,da proverim zaptivenost ventila npr itd.takođe imam i napravljen jednostavan alat koji se uvrne na mesto svećice sa jednosmernim ventilom za kompresor.tokom godina rada skupi se mnoštvo pomoćnih alata kada vas nužda natera,to ima svaki majstor3SG(T)E EXPERT
MAN service
Comment
-
Comment