Jel moze u Volvo XC90 2.5 Turbo i kolko je para?
Moze li gas - plin u ovaj auto i koji?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by invisible4u4everKoji plin moram da stavim u Renault r5 GTE 1.7 MPI...
Najverovatnije,bilo koji tip.
Sobzirom na godine (i vrednost) auta,vakumski tip i eventualno LCS (po zelji,obzirom da je "MPI").
Comment
-
-
Originally posted by VeljaKratko pitanje, Lacetti 1.4 kraj 2004, znam da je sekvent, samo me zanima ima li neka caka, kako motor podnosi, ventili i slično, auto nisam još kupio ali bitan faktor i da li ću je upravo plin...
Sekvencijalni uređaj, motor odlično podnosi gas, nema problema sa ventilima.
Originally posted by invisible4u4everOva prva fotka
To je od r5 1.7 MPI
Sto,ima nesto jeftinije za taj motor?
Metalna usisna grana
Comment
-
-
Originally posted by invisible4u4everSto,ima nesto jeftinije za taj motor?.
Video sam ugradjene vakumske uredjaje na R21 1.7i i R21 TXI 2.0i pa me zato buni sto na tvoju 5-icu mora sekvent-ako mora.
Edit
Ivan me pretece.
Vidis da moze (ipak).
Comment
-
-
..." nije ni malo sigurno i to je onda neki karabudz"... Može da bude, a nemora da znači.Sekvencijalni sistemi su se pojavili pre par godina, a takvi motori se voze na gas i više od 20. Tako da...
Sa aspekta današnjih cena venturi sistema i sekvencijalnih je glupo razmišljati u oba pravca, ali je bitno da može lepo da radi sa oba sistema.
Comment
-
-
Sve je lepo receno.
Sam proceni sta ti vise odgovara.Uzmi sve u razmatranje (vrednost auta,koliko ces ga jos voziti,cene delova koji stradaju od detonacija,...) pa sam nadji racunicu.Koji "plin" i . . . da li uopste.
Comment
-
-
Generalno moze.
Samo mislim da ti se to ne isplati,iako na prvu loptu deluje kao povoljna kombinacija.Nisu tu samo delovi vec i rad majstora koji ces opet placati a niko ti nece dati garanciju na polovan deo.Mnogi se nece ni prihvatati takvog posla prepakivanja.Stavi sve na papir pa vidi.
Ako i stavis sekvent,neces ga voziti 2-3 meseca valjda.Drugim recima,najverovatnije ces ga kroz upotrebu isplatiti a kad i budes prodavao Rendzu,sigurno ces dobiti dvestotinak evra vecu cenu zbog sekventa.
Ispada da ces se jeftino voziti i jos i zaraditi.
Posle lepo u novi(drugi) auto i nov sekvent (sa garancijom) i ne boli te glava.
Ili sve tako ili odmah lupnivakumski,najprostiji i vozi dok vozis.
K'o sto rece Ivan,takav Reno je vozen na plin i pre nastajanja sekventa.
Neznam sta jos reci ....
Comment
-
Comment