Zanima me da li u pomenuti auto moze da se bezbedno ugradi sistem za gas, posto neki "strucnjaci" smatraju da je zbog keramickih vodjica ventila u motoru to nemoguce.Naime posle izvesnog vremena moze doci do ostecenja glave motora!
Tetak, ako ti nesto znaci kod mene su ugradjne cela 2 komada i jos uvek rade. Jedan je sa e-gasom od pre 4-5 godina i presao je blizu 100.000, drugi je presao nesto manje. Oba imaju Flashlube...
Pozdrav, nameravam da ugradim auto gas uredjaj u auto, u pitanju je Seat Cordoba 1.4 16v reference, model je iz 2004-te, mora sekvent, auto je 2008-mo godiste, u jagodini je cena LOVATO sekventa 550e, a u BG-u mi nude AGIS OBD CAN za 580, molim Vas za savet koji je bolji ili ako imate neki drugi predlog recite slobodno. Hvala unapred!
Milan
Posto si iz Jagodine mislim da je cena za AC/Stag 450 eura u servisu u Jagodini. Da ne bih reklamirao majstora javi se na pm da ti kazem kod kog. Meni je na dva auta ugradjivao venturi a na jednom sekvent. I mojoj devojci je isti majstor ugradjivao sekvent. Svi automobili sljakaju perfektno.
Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.
Nabavio sam skoro Reno Lagunu II 1.6 16v (2003 godiste),mislim da je oznaka motora K4MD, pa me zanima koji sistem(proizvođač) se najbolje pokazao za moje vozilo?
Predpostavljam, naravno, da mora sekvent sistem
Zanima me jos da li neko ugradjuje one mini cilindricne boce u gepek? Ne znam tacno od koliko su litara, ali ne verujem da su vece od 20-25 litara... Rezervnog tocka se ne bih bas odrekao, a ne bih ni da mi se vuce po gepeku
Hvala unapred i pozdrav!
P.S. Moze neko i od kolega da mi dostavi konkretnu ponudu sa ukupnom cenom na PP.
2. ne biraj marku uredjaja nego majstora,mnogo je bitniji od uredjaja
3. verovatno moze mala cilindricna boca ali ces imati i malu autonomiju voznje zato ugradi normalnu cilindicnu bocu od recimo 60l jer laguna ima veliki gepek ili toro bocu,a za rezervni tocak kupi torbu.
Kupio sam toyotu corollu 2002 1,4 157000km, ja prešao 1000km (sa plinom 200km)
Pre kupovine bio sam u neovlašćenom i u ovlašćenom servisu na proveri ispravnosti auta, i nisu našli niošta loše,
Nakon pređenih 1000km i ugrađenog plina posle 800km, Ustanovio sam da troši antifriz. Nešto oko 2/3 je nestalo.
Kad sam opet otišao u zvanični toyotin servis rečeno mi je da li sam siguran da taj plinski uređaj može u moj auto sa tim motorom 1,4 , i da oni tvrde da plin generalno ne može u toyotu i da moram da skinem ceo sistem.
Posebno da je sam sistem plina oštetio glavu motora i dihtung glave.
Nakon toga sam otišao u servis za ugrdanju plina (gde sam ugradio), ozbiljan servis, pionirom na našem tržištu, gde mi je rečeno da od plina ne može da strada glava i dihtung već samo ventili, zato se i stavlja taj sistem kapalica. I pošto taj servis sarađuje sa firmom gde ja radim i ugrađuju u naša vozila sisteme, oni nemaju inters da ugrade nešto što bi bila kontra reklama za njih.
Tvrde da je glava ranije oštećena.
Moje pitanje da li je neko imao slične ili iste probleme . da li da skidam plin ili da samo poravim glavu?
I da li neko ko ima stručno znanje može da me savetuje šta i kako?
Majstor je gledao i nigde nije video da li curi.
Pogledaću još jednom na šelnicama da li ima nečeg.
Još se ne vidi da li meša ulje i vodu,
a belog dima ima,
samo što je problem po ovako hladnom vremenu utvrditi prirodu dima, mada mi se čini da je ipak malo gušći nego kod drugih automobila,
Ispod vozila nema barice.
koji god da je uredjaj u pitanju i ma koliko lose bio nastelovan, nakon 800km voznje nije mogao da prouzrokuje neka trajna ostecenja na tom motoru. Inace, Toyotini motori jako lepo rade na gas i nikada nisu pravili probleme, cak ni ove najnovije generacije kojima je "kao"potreban FlashLube.
Postoji mogucnost da imas curenje na racvama sa kojih je uzeto grejanje za isparivac, ali se to lako utvrdi. Ako je motor vozen sa samo 1/3 rashladne tecnosti, a 2/3 je negde nestalo, to je vec uslov koji je mogao vrlo brzo da osteti glavu ili dihtung glave, cak i za dosta kraci period od 800km.
Ma vise su dosadili i Bogu i narodu sa tim pljuvanjem po plinu,kad ti pregori sijalica u faru kriv je plin cvrc...Inace covek je presao 200km na plin i vrlo verovatno gubi vodu na racvi nekoj ili mu sistem nije bio dobro ozracen,a ovi u toyotinom servisu jedva docekali da "urade' jos jednu glavu...
edit:
Nego jel bi moglo analizam iduvniih gasaova da se utvrdi da li u njima ima tragova antifriza?
Comment