Moze li gas - plin u ovaj auto i koji?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: Moze li gas - plin u ovaj auto i koji?

Ukratko, može da radi bilo koji ECU, ne brigaj.
    dobio si kratak, jasan i nedvosmislen odgovor.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• nijebitno
      CBC Senator XXL
      • 14.03.2006
      • 629
      • Modrica

Odg: Moze li gas - plin u ovaj auto i koji?

Neke stvari se ocito shvacaju suvise licno i blisko srcu.
      Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Originally posted by velekomp View Post
        Postavio sam Vam jedno vrlo prosto pitanje a nisam dobio pravi odgovor.....vec se clanovi ovog forma ponasaju kao zene i nagadjaju, umesto samo prosto da odogovore ........ ne pada mi na pamet da odgovaram na Vase provokacije.....ako ovde na forumu nema nikog ko zna koja je razlika izmedju stag 4 i stag 4+ onda ne mora ni da nagadja......jos jednom.....vrlo prosto pitanje a odgovora nema...... ne znam i koja je svrho ovog foruma kada ni ne dobijes odgovor.....
        Nisi čitao a ja nisam tvoj lični dejli telegraf pa da odogvaram kao robot sa da ili ne.

Što sežena tiče iliti ženturača kako bi se preciznije izrazio, prvo bi se iznenadio kako neke znaju a znam i neke moje kolege koji su se posle snishodljivo ponašali kad su im iste održale predavanje na temu a pre toga su bili upozoreni da devojka tunira bre... ali ima plavu kosu, napućena usta i ode mas u propas...

Ja delim zemaljsku populaciju na ljude i žene a moja me rodjena stalno klepa po glavi zbog toga i stavlja kao argument a kad su vake i nikake kako su vas naučile tako pametne da ne kakite po dvorištu da jedete, da uzmete iz ormana čisto, da... Onda se malo zapitaš

Ako ćemo im udarati kontru možemo reći pa učio me tata ali svi znamo da je to laž

Ne vodi brigu, na odmoru sam pa dosadno

P.S. Svrha ovog foruma je da ti koj si došao prvi put posle 8 godina postojanja i hiljada majstorskih poruka koje su odgovor na tvoje pitanje ali ko će te budale čitati, bez predstavljanja a ni pomaže ovaj onaj, makar i portir neki, odmah sa neba pa u rebra jel bre jel taj moj majstor kenja ili da ga udarim odma ili sada...

Izvini što smo promašili misiju, mi smo stariji model HAL-a pa smo posle 8 godina čekanja u tami vasione i lutanjem po bespućima stranog nam svemira propustili da odmah i neopozivo prepoznamo da si ti ta misija koju čekamo i zbog koje smo stvoreni. Oprosti nam nismo znali šta radimo..... Ako nas ne uništiš svečano se obavezujemo da ćemo plaćati danak dozivotno i služiti verno po svim pitanjima.

Ovo je bolej od vesti iz nesvesti
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Originally posted by nijebitno View Post
          Neke stvari se ocito shvacaju suvise licno i blisko srcu.
          Ako misliš na mene gornja poruka objašnjava zašto ja to shvatam lično.

https.autogas.rs

Comment

• velekomp
            CBC Početnik
            • 04.08.2012
            • 5
            • Zajecar

ocigledno se ne razumemo......
            ovde kad nas kada odes kod majstora stvari funkcionisu ovako...... on te pita hoces jeftiniji a dobar uredjaj ili hoces skuplji i pouzdaniji uredjaj? ti kazes skuplji i on ti tada onda kaze sve o tom uredjaju..... e kako sam ja prezadovoljan sa stag 4+ i trazio takav koji trenutno nema u ponudi.....majstor mi je predlozio stag 4....... zato lepo pitam clanove foruma koji znaju u cemu je razlika izmejdu ova dva uredjaja da mi objasne, ako uopste to neko ovde i zna......ja da sam hteo bilo koji uredjaj ne bih ovde gubio vreme

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

prvi put nisi znao sta hoces pa si dobio nesto i ocigledno si bio zadovoljan time. Sad postupi isto. Prepusti majstoru da radi svoj posao. Ono sto ti se pokusava reci je da biras majstora a ne uredjaj. Ne treba ti da se razumes u uredjaj kako funkcionise vec da imas poverenja u majstora koji taj uredjaj postavlja u tvoja kola. A sam si rekao da si zadovoljan kako je prvi put uradio posao. Dakle, cemu komplikacije?
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• velekomp
                CBC Početnik
                • 04.08.2012
                • 5
                • Zajecar

mozda je najboje da pitam svog majstora da mi kaze u cemu je razlika.....posto ovde niko to ne zna.....hvala clanovima foruma na iscrpnim odgovorima

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Eto konačno se dogovorismo... Samo..ako tako prodaješ i kompove onda a možda sam promašio iz nika ali nema veze, ipak ako nisam javi!!! imam da ti postavim par pitanja uvezi kompa jer mi je ovaj Chubbs instalirao neko njesra izgleda a hteo bih pre toga da potkujem pa ko ima veći pajser....

Sad kad već lepo pitaš, čitaj polako jer ću polako pisati... N e će š d o č e k a t i t a j f o u r + j e r g a n e ć e v i š e b i t i ! ! !

Sunce mu kalaisano umoriš se od ovg sporog pisanja

Banda jedna,(oni tamo Stagisti) stalno unapredjuju to sokoćalo i spuštaju cenu, tako da sad premijum ima isto što i standard 300 pa neće više biti premijuma, ono što je bio premijum sad je ISA a za koji dan će biti TISA pa tako i sa 4 i 200... 200 nije mogao nešto, 4 je mogao to a 4+ je mogao više ali manje od 300 a 300+ je mogao više od 300 ali manje od premijuma i.... a onda su shvatili da su najebali i uprostili su sistem, poturali su maltene iste softvere u sve sem ISE i i najnovijeg čuda za ubrizgavanje (ne ne ne , ne trebati taj za Klia) i to je to

Ispitaj majstora oko tog svega pa ako te ne zvekne sekirom po glavi na zelenoj travi, javi i nama da znamo koga ubudeće da pitamo

https.autogas.rs

Comment

• bmiillan
                      CBC Senator XXL
                      • 18.04.2005
                      • 393
                      • beograd
                      • clk 200k

razlika je u jednom + koji mozes i flomasterom dopisati na ECU da bi bio miran

e ovoliko postova nisam imao ni za celu godinu, mora da mi je mnogo dosadno.
                      nemoj na silu uzmi veci cekic

Comment

• Ji 4Tze
                        CBC Senator XXL
                        • 04.05.2006
                        • 806
                        • bg
                        • Honda CR-V 4WD

Kolika boca tj od koliko "litara" plina, neto, staje u mesto točka 205/55 R16? Je l ima neki spisak oblika boca da izaberem koja mi najviše odgovara?
                        Je l neko radi kod nas Prins sisteme (ili kako već, vidim da ih voze hondaši iz Hr) i što bi bili specifični u odnosu na ono što imamo kod nas?

Comment

• Heinz
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 1027
                          • Beograd, Voždovac
                          • Avensis 2.0 D4D

Odg: Re: Moze li gas - plin u ovaj auto i koji?

Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• Ji 4Tze
                            CBC Senator XXL
                            • 04.05.2006
                            • 806
                            • bg
                            • Honda CR-V 4WD

e to, hvala. Kapiram da sam već 5 puta pitao do sad isto pitanje

Comment

• MagicMaster
                              CBC Član
                              • 22.01.2011
                              • 77
                              • Požarevac

Megan 1.6 16V 79KW .... šta ugraditi?

Comment

• Plinadzija
                                CBC Senator XXL
                                • 29.07.2008
                                • 1514
                                • Paracin

Nema neke posebne prohteve sto se tice plinskog uredjaja tako da izaberi dobar servis i cepaj samo.
                                UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

Working...
                                X