Originally posted by Dora
View Post
Sveža "kretanja" u vezi sa atestiranjem
Collapse
X
-
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
-
-
Sad sam dobio info.Dakle: kod periodičnog pregleda se dodaje 75kg u novom uverenju,ali teh.pregled tu korekciju ne treba unositi u registracioni list,a samim tim ni SUP/PU vam ne menja saobraćajnu.Kod novih ugradnji/atesta,se u saobraćajnu/reg.list unosi i težina opreme i 75kg za prosečnu težinu vozača.Što znači,vozilo posle toga iznosi XXXXkg sa vozačem i dozvoljeno ga je opteretiti dodatnih XXX.
Comment
-
-
To je odavno razjašnjeno u čl. 4 Pravilnika o motornim vozilima... :
4) masa vozila spremnog za vožnju je masa neopterećenog vozila sa karoserijom i uređajem za vuču u slučaju vučnog vozila ili masa šasije sa kabinom ako proizvođač ne ugrađuje karoseriju i/ili uređaj za vuču, uključujući rashladno sredstvo, ulje, 90% pogonskog goriva, 100% ostalih tečnosti, pripadajući alat, rezervni točak, stalni teret (kran, dizalica i dr.), vozača (75 kg), a za autobuse i masu člana posade (75 kg) ako za njega postoji sedište u vozilu;
Comment
-
-
-
I Andrić bi danas bio oštriji (ozbiljno mislim).Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Pomoć oko reatesta
Zdravo ljudi
Treba da uradim reatest.
Bio sam do AMSS da pitam šta treba da promenim. Kažu, idi kod majstora on će znati. Samo su mi rekli da moram bocu da pormenim pošto je starija od 10 god.
Imam Holandski sistem Koltec.
Zvao sam Vuka kod Bubanj potoka koji radi holanđane, kaže da boca može da se promeni i da je cena 180€
Da li mora još nšto da promenim sem boce?
Comment
-
-
Nece to ici tako, ako moze da ti garantuje da ce da prodje sa holandskom bocom i uradjeno po holandskim pravilima slobodno upali kola, predji preko pola srbije da uradis nesto sto mozes iza coska za manje pare. Ako planira da ti ugradi bocu koju svi mi ugradjujemo onda to mozes da resis i u nis bez bubnja i potoka.
Hteo sam da kazem da boca ne igra ulogu u funkciji plinskog uredjaja osim kad je u pitanju sekvent tecne faze a da ti seli pumpu iz jedne boce u drugu za te pare nece ni na marsu.
Proveri sta ti postovani kolega nudi za te novce pa onda cemo zajedno da utvrdimo u cijega tatka je po golema...UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Comment
-
-
Ovaj sistem nema pumpu tako da nema šta da se seli. Nosač i stege su dobre a cevi moraju da se menjaju, ulivna cev se svakako preporučuje jer puca po dužini nakon par godina a toliko je prošlo- U Belgiji se menja na svake dve godine.
Kao što kolega Plinadžija reče, radi se o promeni boce. multiventila i cevi što enam veze sa holandijom ili zanzibarom... Otežavajuća okolnost je daće ti dosadašnji istem biti upisan u atest pa kad crkne hoće , moraćeš raditi pregled ponovo zbog upisivanja izmena.
Comment
-
-
Zvao sam Zoltana iz Čoke koji se svuda reklamira da radi Holandjane.
Kaže može bilo koja boca i da to može da zameni "bilo ko", kaže da će da mi pošalje papirologiju za homologaciju isparivača.
Koliko košta nova boca?
Doro sve to što si mi naveo može da zameni "svaki serviser" ?
Ne moram da idem striktno kod ljudi koji rade Holandjane ?!
Comment
-
-
Zoltan iz Čoke ti je dobro odgovorio.
Comment
-
-
Od 35 do 80 evra, moraš pitati prodavca ili lokalnog servisera.
Comment
-
Comment