ne zezam se! videcu u subotu kod ivana ako bude imao vremena!
Kolika vam je potrošnja plina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
Sa tim autom definitivno nešto nije u redu ili negde pušta gas ili ti kilometar sat pokazuje strane sveta.
Comment
-
-
doro! izgleda da je ljut auto na mene sto sam ga ganjao po onom snegu pa odluco da mi se revansirakilometar sat valjda radi a i sam znas da smo dotegli sve prosli put! idem danas za bg pa cu da vidim sta ce da kaze!
sta je poenta!
od kada je ugradjen gas otprilike 01.6.2005 u pocetku je trosio bocu ( stane izmedju 40-46 litara)za 350-370km sve jedno da li je gradska ili otvorena! onda smo ga stelovali kod ivana pa je uspeo da predje cak 410kmpa opet sve manje i manje dok pre dva meseca nije isterao bocu verovali ili ne za celih 510km (nisu mogli da mi skinu osmeh sa lica) a sada su ili dorini gremlini ili mi se auto sveti! videcemo sta je pa javim!!!
probacu ovako! napunim do prvog udarca plovka idem do bg-a i tamo cu opet da sipam do prvoga udarca! nadam se da ce to biti merodavno mislim po broju natocenih litara!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Kako si poceo, predzadnja 260, zadnja 180, bolje ti sipni neko kilo benzina, mozda se ne dohvatis Beograda samo na plin... Inache jel moze da prodje plin kroz cilindre il' ne moze... Prosle godine u februaru, moj tenk je troshio 28 litra benz po gradu, verovali ili ne. I takodje, apsolutno nikakvu razliku u voznji nisam primetio...Ne, ne, nigde nije curelo, nego lepo u motor pa glu, glu, glu...
"Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
Originally posted by adaprobacu ovako! napunim do prvog udarca plovka idem do bg-a i tamo cu opet da sipam do prvoga udarca! nadam se da ce to biti merodavno mislim po broju natocenih litara!!!Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
pa zar plovak ne pocne da lupa kada dodje do odredjene zapreminske kolicine ili polozaja u boci kada treba da zatvori ventil????
po tebi znaci ako je pritisak naprimer 15 bara plovak lupa stalno
ako je pritisak 10 bara plovak lupa kada dodje do pred kraj
i ako je pritisak 5 bara nelupa nikada???
ili sam te ja pogresno razumeo!
ne kontam! priznajem!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Šta znam, meni se čini da nekad naglo zatvori recimo bez lupanja (veliki pritisak) a nekad počne da lupka i mogao bi tako još par minuta da se cedi gas iz pištolja uz lupkanje (mali pritisak).Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
U pravu ste i jedan i drugi!
U multi-ventilu zatvaraju punjenje i plovak, kada se dostigne odredjeni nivo gasa u rezervoaru (80%) ili kada se dostigne (izjednaci) pritisak (oko 10 bara). Medjutim na nasim pumpama je retko da pritisak punjenja bude tih 10 bara, pa onda "zatvara" samo plovak.
Comment
-
-
Originally posted by nikolapanicDa,ali Duke vozi V-6 a moj ni benzin nije trosio "mnogo".Kada malo otopli,probacu da ga dostelujem jer mi je proslog leta trosio oko 8-8,5l na otvorenom
Tvoj je ako na otvorenom trosi samo 8-8.5 ustelovan veoma dobro(valjda nije i ustrojen previse zarad potrosnje manje)
Comment
-
-
Peugeot 406, 2000ccm, 16v, 97kW, mi trosi 10-11l plina na otvorenom odnosno 15l u gradu Beogradu na 100 predjenih kilometara. Klima non-stop na automatskom rezimu.
Vakumski sistem Lovato sa lambda kontrolom ugradjen kod Ivana Todorovica.
Comment
-
-
Zasto se i "grejes" sa ukljucenom klimom?
Pored toga sto imas nesto povecanu potrosnju goriva, opterecujes i sam motor automobila, pa mu samim tim i smanjujes snagu koja se prenosi na tockove.
Comment
-
Comment