U Yugo 55 sam ugradio Lovato plinski uredjaj u LongasKargas servisu kod Sajma (valjda i oni pripadaju lancu Unio Karic), odmah posle toga oterao u AMSS na atest, sve proslo bez problema, kaze covek da je odlicno uradjeno. Problem je bio sto je auto trosio 14l. Da, to jeste mnogo, ali sam provalio da nije lepo nastelovan. Vratim se kod njih, i neki baja, kao glavni tamo ga je pola sata stelovao i opet isto. Posle nedelju dana opet odem, on kaze da je do stelovanja, opet steluje i nista...Nista mi nije ni naplatio ali nije ga ni nastelovao. Moj zakljucak: super sam zadovoljan ugradnjom, ne znaju da steluju (ili bar taj koji je zaduzen za to).
Posle sam p.uredjaj stelovao u Mirjevu, u Jovanke Radakovic 23, neki momak ga je podesio za 10 sekundi i Yugo je po gradu i najvecoj guzvi trosio 7.5l a vukao kao da ima 2k kubika
Skoda Felicia koju sad vozim ima ugradjen plinski uredjaj LandiRenzo, ugradjen na Adi. Prethodni vlasnik je ugradio tamo, prvih par dana je nalazio neke zamerke i isao da mu to sredjuju. Na kraju uspesno dobio atest. Moracu ovih dana da je oteram kod IvanT-a da je on malo pogleda, vidim da ga svi hvale, pa i ja da proverim
Javicu sta sam uradio
Posle sam p.uredjaj stelovao u Mirjevu, u Jovanke Radakovic 23, neki momak ga je podesio za 10 sekundi i Yugo je po gradu i najvecoj guzvi trosio 7.5l a vukao kao da ima 2k kubika

Skoda Felicia koju sad vozim ima ugradjen plinski uredjaj LandiRenzo, ugradjen na Adi. Prethodni vlasnik je ugradio tamo, prvih par dana je nalazio neke zamerke i isao da mu to sredjuju. Na kraju uspesno dobio atest. Moracu ovih dana da je oteram kod IvanT-a da je on malo pogleda, vidim da ga svi hvale, pa i ja da proverim

Comment