...MOŽDA JEDNOG DANA I PO?NEMO DA RAZMIŠLJAMO,KO ZNA...
ATEST
Collapse
X
-
@Dora @Brick
@Mirko015
da ti kazem , bojler za toplu vodu je veoma opasna stvar,ako neko ne poveze zastitni i radni termostat kako treba, a vremenom mehanicki ventil (zastitni) zariba .. moze da bude jedno veliko BUUUUUUUUUUUUUM !!!
jel tebi bojler ugradilo neko ovlasceno lce??,pokazalo ti neki akreditiv?
primer 2 :
Video sam dok je bilo u fazi grubih radova..kako "preduzimac" zida stambenu zgradu na 4 sparata.
u prizemlju mu je SHljako blok, prvi sprat Siporeks a treci i cetvrti Blok cigla .... nedaj boze neki zemljotres u Beogradu
jel i to neko atestira ,proverava ... jeli?
batali pricu... drzava je trula preko svakog maximuma....
Vise skole i Fakulteti se zavrsavaju na vikend turama ,na kojima se u autobusu skuplja lova da se kupi neki poklon profesoru kod koga se tog vikenda polaze.....
svi cemo mi placati ( atest) kad moramo i ako moramo,kao i sve sto trpimo ..... pa dokle bude moglo.....
ali "izdrzljivismo" (to se u mom selu drugacije kaze,ali bi bilo PIIIIIIP!!)Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Bez da nekoga branim samo da kazem da bojler ne mora da ugradjuje ovlasceno lice jer bojler nije posuda pod pritiskom, a boca za gas je posuda pod pritiskom pa se mora vrsiti atest.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Izvod iz JUS M.E2.150:1984
Posuda pod pristiskom je posuda koja zadovoljava sledece uslove:
1. p> 1 bar
2. pV> 0.3 bar m^3
uz dodatni uslov da fluid u posudi u dodiru sa okolinom menja fazu.
Bojler ne zadovoljava ove uslove pa se ne smatra posudom pod pritiskom.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Koliko vidim svi ste imali losa iskustva sa atestiranjem, a ja verovatno nikada...pa otuda ovakvi vasi izlivi emocija...sta znam...samo ja sam za to da ako se radi atest da se radi kako treba...jos jednom ponavljam nikada nisam imao priliku da vidim da neko pusti auto na atestu da nije kako treba...
Comment
-
-
Mirko imas temu u vezi iskustva sa atestom
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... ight=atest
a takodje imas i temu kako se ugradjuje gasna instalacija pa raznim supama
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... boca+atest“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Originally posted by Mirko015samo ja sam za to da ako se radi atest da se radi kako treba...jos jednom ponavljam nikada nisam imao priliku da vidim da neko pusti auto na atestu da nije kako treba...
Evo danas došao ?ovek sa atesta, vratili ga jer cevi oduška idu u bok a to se od pre dva meseca jelte ne sme, ko je promenio zakon da mi je znati?
Gas je ugradjen pre 3 godine ali je tek sad išao na atest. Zna?i isti pregleda?i i sve bilo po propisu do pre 2 meseca a sad nije.. Znam da ne sme ne stavljam tako. Usput atest poskupio na 4200din.
Izgleda da su ipak pismeni da ?itaju ovo ovde ali nemaju uda da napišu koju...
Smradovi, svi spuštaju cene a oni podižu. Stvarno ?u da odnesem onu dokumentaciju u ministarstvo i da ih oteram na robiju...
Comment
-
-
Originally posted by DoraSmradovi, svi spuštaju cene a oni podižu. Stvarno ?u da odnesem onu dokumentaciju u ministarstvo i da ih oteram na robiju...Samo napred, udri po neprijatelju
...xaxaax...
Htedoh reci da sam naravno video losih ugradnji, ali ne mogu da kazem da li su atestirana ta vozila...znam samo da kod mene sto uradim to prodje i sve je ok...a nadam se da je tako i kod vas...bolje da vodimo rat sa ovim sto rade po supama, ugradjuju cuda, obaraju cene i lazu narod, pa nam onda atest ne bi bio ni bitan...drzava je uvek uzimala i uzimace...amin...
Comment
-
-
@Mirko,
Ko radi taj i greši, re?e jež i sidje sa drot ?etke.
Riba se ?isti od glave, da su oni normalno vodili posao kako treba ne bi mi sad ovde imali šta da pri?amo i napišemo par desetina hiljada poruka.
Bili bi kao svi normalni lektri?ari, uradiš posao i gotovo. Mislim stvarno je nauka ugraditi gas u 99 posto automobila.
@Prolupator,
Što se ti?e tvog atesta..
Platio si pošteno i dobio atest, sad možeš da staviš bocu na krov, da prskaš prolaznike te?nim LPG-om, voziš na CNG i nikog ne?e biti briga niti ?e gledati tvoju instalaciju sve dok ne dodje vreme za novi hara? za 10 godina.
Comment
-
-
Posto sad odusak ne sme da ide kroz kos... )inace, ja imam bojler i najjednostavnije i jedino logicno je da cevi idu u kos )... mogu li sad da ih provedem preko krova, pa preko haube, kroz masku, omotam par puta oko prednjeg branika (kao radi boljeg hladjenja) i onda dva kruga oko izduvne grane kao predpriprema za isparivac?
@Dora: a kako se sad provode cevi ako je boca skoro knap izmedju koseva, kao moja ?
Comment
-
-
Moje iskustvo sa atestom.
Sup Novi Sad
1. Poneti fotokopije licne karte, saobracajne dozvole i fotokopiju atesta boce, uplata 1170 dinara (uputstvo za popunjavanje uplatnice u kucici policajca koji cuva prolaz od salter sale prema kancelarijama)
2. Uput-kancelarija na drugom spratu, pise da rade svaki dan od 8 do 10:30: od 8-8:30 cekanje da pocnu da rade, ostatak cekanja zavisi od mnogo faktora, posto policajac ne dozvoljava do 8h da se krene prema kancelariji (ne)red se formira na bazi brzine hoda do kancelarije i (ne)kolegijalnosti
Masinski fakultet-institut ulaz sa strane VEKS-a (rade samo sredom do 12, ogranicenje do 12 se odnosi na administrativnu proceduru, znaci ko preda papire do 12 zavrsice pregled auta tog dana)
1. Traziti uplatnicu, ne ceka se
2. Uplata 3202 dinara, najbliza posta na FTN sa strane zadnjeg ulaza
3. Stati u (ne)red (neka vrsta esalona 4-6, ko je pre dosao ne znaci da ce pre biti na redu), predati fotokopije saobracajne dozvole, atesta isparivaca i boce i sacekati da oni sve lepo evidentiraju, zapamtiti redni broj radi orijentacije koliko ce cekanje trajati (pitati za procenu vremena cekanja radnika koji radi pregled, u mom slucaju ispred je bilo 20 auta-procena najranije 1:30 2h realno, ispostavilo se da sam na redu bio posle 1:45)
-Neobavezan deo: otici na Masinac na pivo, da se cekanje lakse podnese
4. Prozivanje-otvoriti haubu i prtljaznik, mazanje sapunicom, vizuelni pregled uz pomoc ogledala, drmanje creva, OK vozi
5. Papire o atestu je moguce dobiti na tri nacina:
-standardno salju se postom u roku od 5 dana (ako nije bilo komplikacija)
-kome se zuri uplata od 600 dinara, ako sam dobro cuo, i dobija se isti dan
-podici licno u ponedeljak
Ja sam uspeo sve da zavrsim za jedan dan-sreda od 8 do 12:30, i danas sam uzeo papire, bez cekanja u sekreterijatu masinskog instituta
Ali,...
Po prici u SUP-u i na fakultetu, sada treba obaviti vanredni tehnicki i upisati promenu tezine vozila i postojanje pogona na gas u saobracajnu dozvolu. Kada sam pitao u SUP-u da li mora da se upise: "treba", da li moze da ceka sledecu registraciju? "moze ako je registracija za par dana", ako ima par meseci? "kako hoces"
S druge strane, nezvanicno kruzi informacija da se moze cekati sledeca registracija, pa tek onda da se upise u saobracajnu dozvolu.
Inace u prici sa ljudima dok smo cekali na atest, njih nekoliko je imalo informaciju iz prve ruke od juce ili nedavno, da ko nema atest policija pise kaznu od 2000 dinara, koja se mora platiti u roku od ... dana
Bilo bi lepo da se u ovu pricu o atestu ukljuci i neko od clanova foruma ko je bolje informisan u ovom delu-radi u policiji, ili im je blizak, pa da razjasni ovaj detalj (znaci sta ako je uradjen atest ali nije upisana promena u saobracajnu dozvolu, da li ima utvrdjena procedura ili je u pitanju slobodno uverenje policajca da li je to OK ili ne).
Comment
-
Comment