Re: ATEST
Kako ja razumem proceduru,atest mozes da uradis bilo gde (gde se radi inace) ali upis u saobracajnu tamo gde je saobracajna i izdata,u tvom slucaju BG.
Posto si na salteru vec predao i kupoprodajni ugovor mislim da ces morati odjavis auto u BG,uzmes NI table pa nastavis sa atestom.
Kako ja razumem proceduru,atest mozes da uradis bilo gde (gde se radi inace) ali upis u saobracajnu tamo gde je saobracajna i izdata,u tvom slucaju BG.
Posto si na salteru vec predao i kupoprodajni ugovor mislim da ces morati odjavis auto u BG,uzmes NI table pa nastavis sa atestom.

na šraf, za manje para, ali po njegovim rečima bolje, jer ta elektronika je mnogo komplikovana, I SL. O izbegavanju SEKVENTA na svaki mogući način, koji je zapravo već sad standard i budućnost autogasa, da i ne govorim. Sa tehničke strane, zamislite mogućnost da motor od recimo 100kw ili jači, naštelujete po osećaju i metodom idi probaj, pa ako ti ne valja ti odvrni pola kruga i sl.?? Vlada je predvidela formiranje Agencije koja će ovo dovesti u red, pa nam ostaje da čekamo do daljnjeg.
Jel nalepnica može da se prilepi gde god? Msm, prednje ili zadnje staklo, pošto ide iznutra...?
Comment