Ej, ovo je predstavljanje clanova. Slike automobila clanova u u drugom delu pa je najbolje da tamo otvoris temu, a ove postove cu da obrisem. Ionako nema mnogo smisla da se predstavljas posle 5 meseci
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Cao ljudi samo da se predstavim ja sam Petar iz Beograda vozim Renault 4 Special iz 1979 godine.Sa jos nekim ljubiteljima ovog auta sam u akciji da napravimo Renault 4 Club!Vec smo imali dva manja okupljanja u Beogradu i ozbiljno razmatrali tu temu!
Postavicu slike negde na forumu sa blizim informacijama za kontakt!!
Dobra noć, dobri ljudi!
Prati forum već par nedelja... Šta reći?
Neviđeno, nesebično, korektno...
Ja sam Goran iz Lazarevca, od skora vlasnik Audi-a 100 1.8 '86 (duplo mladji od mene).
Još jednom, pozdrav svima!
Kao sto reko' vec veliki pozdrav za ucesnike foruma automobilske zaljubljenke i velike majstore. Pratio sam sto pisete duze vreme, uvatim po negde po koju foru, po nesto naucim, evo sada sam se i registrovao .
Ja sam Zlaja iz Beograda, trenutno bez automobila , ali bice valjda .
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment