Znaci neces se jos dugo druziti kad metnem krilo na gepek
Samo nemoj da bude kao u onom vicu kad je pandur zaustavio jednog zbog prebrze vožnje, a ovaj se pravi blesav pa mu kaže - pa nije valjda da sam prebrzo vozio!?
A pandur mu kaže - ma jok, ne kažnjavam te zbog toga nego si prenisko leteo.
Dok prednji branik ceka red, resio sam da uradim neke sitnice usput, napravljena nova alu. caura za sajlu kvacila (cak 10g laksa ), kupio sam nove zadnje pojaseve posto su kopce na starim tesko zabravile ponekad, a pojasevi ce biti bitni kad se prosire rubovi i budem dozvolio ljudima da se voze na zadnjem sedistu I modifikovano kacenje plasticnih pragova, posto me iritiralo fabricko resenje na plasticne tiple. Ovako ce se pragovi skidati za par sekundi odvrtanjem prohromskih srafova, bez mucenja i kupovine novih tipli.
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Zato sto negde objavljujem iz dana u dan napredak, negde ovako povremeno da ne pisem u prazno i takodje ukupno na 12 foruma objavljujem i svako bi hteo bas na njihov direktno da kacim, a toliko vremena i zivaca nemam
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Ne bih ja baš hteo direktno da kačiš iz nekog razloga sem jednog, more tema sa početka zvrji prazno bez slika jer su ih serveri ukinuli zbog retkog pregledanja... Kasno sam otkrio modul koji svlači sa imageta i sličnih, tone su već bile obrisane...
Da znam da je to problem i ja sam pre kacio preko imidzshita i radile su slike godinama, tu i tamo mozda koja nestala dok nisu smislili da treba da se plati pa obrisali sve... Ali kazem, kad bih svuda kacio posebno to bi potrajalo zaista previse.
Comment