Hvala. Nema bas nesto mnogo, brojka je negde oko skrominih 70ks. Imam neke planove da to promenim ali zbog finansija je pitanje kad ce tacno biti, sad je limarija prioritet.
Yugo 1.1 EFI Power
Collapse
X
-
Pa super bi bilo za neki "fabricki" Yugo kakav bih ja vozio, ali za ovog bih voleo malo vise snage jer voleo bih malo vise rezervne snage u saobracaju kad naletim na neke ljude koji teraju inat bez ikakvog razloga, ali pre svega i za stazu.
Meni je ovako ok na stazi kad sam vrtim krugove, ali je nezgodno kada se vozam sa drugima jer moram da racunam na to koliko rastojanje da drzim pre krivine da bih kroz krivinu prosao maksimalnom brzinom i iskoristio vecu prolaznu brzinu za odrzavanje tempa na pravcu. Jer kad izgubim tempo u krivini onda zaostajem puno na pravcu.
Ja bih bio zadovoljan sa oko 85ks, mozda koji ks vise, mislim da je to i razumno sa planom sto imam, takodje to ne bi trebalo da optereti nesto specijalno mehanicki motor i da mu skrati vek trajanja, plus bih stavio N2O, nekih 40-45ks za neke specijalne prilikeLegenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
-
Pa lepo, ušao i izašao.. prosto
Comment
-
-
8-9 tehnickih pregleda u 4 grada je reklo da ne moze, prica se manje vise svodi da svaka modifikacija mora da se atestira. Cak je i trenutno stanje uradjeno u skladu sa zeljama jednog tehnickog pregleda ali posto sad radi drugi radnik, drugi radnik-druga pravila.
Atest da bih dobio, moram da dobijem potvrdu od Zastave, Zastava nece da je izda jer oni nemaju strucnjake koji bi uradili procenu tih modifikacija. Agencija kaze da ne mogu nista da urade dok Zastava postoji, ali ako bi se ona zatvorila onda bi mi u roku od 2 godine rekli da li mogu da atestiram, ali predlazu da 3 godine ladim muda posto ce "stvarno" da donesu nov zakon za 3 godine koji nekom logikom oni misle da ce biti bolji nego trenutni, mada ne vidim kako kad ce ga donositi isti ljudi koji su i ovaj pisali. Valjda veruju u ono da i corava koka ubode zrno.Last edited by YUgisa; 23.12.2018, 11:01.Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
-
prvo su dosli po jedne, druge, trece i pete, ja se nisam bunio. Kad su dosli po mene, nije bilo nikoga da se pobuni.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
Comment