Fiat punto 1.2 elx
Collapse
X
-
I nije mi krivo što je auto kao auto izgreban, ja ću to da ofarbam na proleće, ispoliram biće bolje što je bilo, nego to džukačko, prođem sa ključem i malo recnem i to ne na tuđem parking mestu već na mom ispred firme na kojem parkiram godinama. Ali dobro sreća je što nikoga nisam zatekao, bolje ovako. I da moj auto nije jedini, malo malo pa neki kolega piz... kaže neko mi izderao kola, sve mislim da je neki klinac pošto se tamo muvaju pa se tako dokazuju...Originally posted by Eon View PostBalkanska posla!!!
Poludim kada to vidim.
@ sErGiO@
E zato i vozim punta što je pristupačan pa mogu da ga održavam kako treba. I meni je alfa u srcu ali fiat u garaži
Comment
-
-
To su bolesnici,nemaju sta da rade pa grebu kola,nikad necu razumeti te ljude.U takvim slucajevima treba motka da radi,da je nekog zakona u ovoj zemlji.Trudis se oko auta a neko ga grebe cisto da ti napakosti.STRASNO
Comment
-
-
Danas sam poludeo zbog ogrebotina. Da krenem kući slučajno pogledam vrata gepeka kad ono još jedna ogrebotina i to paralelno sa prvom na isti način izvučena, isti šablon... E da sam parkirao ne nečijem mestu pa da znam zašto bilo bi mi lakše, ili da sam se nekom zamerio , čitavo popodne lupam glavu zašto, kako, ko je... Postaviću u firmi kameru za nadzor i uperiti ka parkingu na kom sam, to mi je za sad jedino rešenje. Stradalo još par automobila, molim Boga da nekog ne zateknem na delu...Last edited by slobodank; 24.01.2014, 21:59.
Comment
-
-
I moj je sa strane od autobusa katastrofa, pogotovo što je moj min 60km dnevno na putu.
Problem sa ogrebotinama se i dalje nastavlja. Na parkingu iza firme gde se nalazi otprilike tridesetak vozila od toga 6 od nas iz firme većina je urnisana. U ponedeljak štiže ip kamera koja će nadgledati parking. Sad me zove kolega njegova 407-sedmica čitavom dužinom dve linije, od jedne žene koja radi u firmi pored megan crni urnisam juče, jednom čeoveku iz zgrade pored izlomljeni brisači i to ne metlice već poluge katastrofa. Nas 5-oro stražari koliko je to god moguće ali izgrednika još ne možemo da uhvatimo. I ja za koji dan postavljam auto kameru. Koliko smo uspeli da utvrdimo "bandit" radi siključivo petkom. Ovo je trenutno stanje kod mene.
Comment
-
-
Ma ja na kapiji stojim, auto je na nekadašnjoj zelenoj površini,znači između trotoara i ulice i pešaci zapinju torbama kolicima i to predamnom jednostavno nemaju svest da je to moja privatna imovina ,a ne kontener ili živica. Ja ne mogu doći sebi da ogrebe auto predamnom i ode kao da se nije ništa desilo,80% je ljudi 50 i više godina,a kako su decu vaspitali to tek ne bih voleo da saznam. Evo nekolik slika od makine:

Last edited by Mrcela; 01.02.2014, 20:23.-Жиле-
Comment
-
-
To što prolaze i grebu je klasika, svojevremeno sedim u kolima, žena prilazi i naslanja bajs, ja se pogubio, dreknem, ona me gleda "šta je, šta sam uradila".
Uglavnom probaću to da popunim pa šmirglanje i poliranje. Ako ne uspe farbanje ali ne pre nego što uhvatimo bandita.
p.s. dobra ti je makina, sviđa mi se kada tako legne.Last edited by slobodank; 01.02.2014, 22:06.
Comment
-

Comment