Koliko je dobro mleko žuti čep za finiš ? Radi se o mleku 3M. Radio sam sa vodobrusnom 2000 i 3G neke ogrbotine koje sam zaebo tako što sam prošle godine prešpricao lakom. To sam skinu izgleda ok. Danas kupim to mleko za završnicu , a vosak kornjaču ću na kraju. Jel ovo ok.?
dank mijn kameraden
Mrcela, može kao što si naveo, ali samo na čistim kolima i nemaš problema (ako se potrudiš izgledaće solidno mada nemože nikad kao mašinski).
Danas urađen mali servis, pregledan trap, auto spreman za put, noćas krećemo. Pozdrav za sve! image hosting
Prilkom pregleda automobila pre odlaska na godišnji odmor utvrđeno je da leva kugla ima malo lufta ali da slobodno mogu to da rešim po povratku. Čim sam uhvatio "vremena" kugla je zamenjena. Kod mene kugla ide zajedno sa viljuškom tako da je malo skuplja 5.900 din. Međutim kvar nikada ne ide sam, dan pre odlaska na servis prilikom jutarnjeg paljenja primetim da mi se papučica kvačila podigla. Odmah sam znao da je u pitanju cilindrar. Posle nekih cca sto km. svako peto pritiskanje počeo je da lepi za patos, tako da je i glavni cilindar kvačila zamenjen. Menjao sam ga i ranije i on je izdržao 46.000 km.
Danas vozio punta na reglažu trapa. Nije vukao niti billo šta ali je to bila redovna stvar posle zamene kugle. Bilo je potrebno naštelovati nagib levog točka gde je i vršena zamena kugle.
Zamenjen vozačev suncobran. Inače bolna tačka kod puntića, teško se nalazi, tragao sam dva meseca za njim. Naleteo sam na jedan u super stanju, malo prljav ali zato mehanizam radi savršeno. Nabavio sam i drugi poklopac kućišta filtera kabine pošto je meni napukla jedna kopča kao i poklopac koji ide na zvono menjača.
Ovde je suncobran, malo sam ga obrisao čisto da se vidi koliko je bio prljav
Desni suncobran je dobar ali je od starta imao na sebi fleke od nekog lepka. Kada sam radio dubinko nisam uspeo da ih skinem i to je tako stajalo. Danas rešim to da skinem i od svih živih hemikalija koje imam pomogao mi je samo ženin aceton
Kako je izgledao pre...
i posle sređivanja...
.
Ostale još neke sitnice da bi enterijer bio fabrika a nadam se će to uskoro biti rešeno.
Još ne mogu da verujem da neko voli svoj auto toliko. Svaka ti čas druže!
Ja isto ako nešto nije dobro , ne mogu dočekati da to sredim. Jesi li sam radio dubinsko pranje? Ja još nisam to odradio.
Jesam radio sam dubinsko, postoje fotografije na početku teme pa možeš da pogledaš.I danas sam čačkao nešto sitno. Ručica ručne je vremenom počela da se guli i izgledala je jako ružno. Pokušao sam da nađem zamensku po otpadima ali je svaka koju sam pogledao (a ima ih mali milion) bila izguljena od noktiju i ključeva pošto ih ljudi uglavnom drže oko ručne.Prvo sam uzeo zamensku i poslao je na presvlačenje. E sad kada se šalje na presvlačenje potrebno je poslati samo ručicu ali je ona kod punta trajno spojena sa polugom pa sam slao sve zajedno što naravno tapetaru predstavlja problem kako zbog baratanja tako i što ne može koža da se lepo zavuče oko dugmeta ali ja sam prezadovoljan kako je ispalo.Ovako je izgledala moja...
Comment