haaaaaaaaaaaaaaaa....daaaa bre, zakacise mi HCS znacku za brisac. Ocete i mene da pokrstite ko bokija a ... haaaaaaaaaa... bas malo pre pokazujem Emu, vidi reko sto me zakitili sinoc...
Dzimi....idi kupuj crevo da montiramo taj regulator....sve smo zaebali ebo te francuz.......ali moram priznati da je lepo upakovan.
Ima da proradi garant
Posle prezentacije lezanja Zverina mi dao da drljam sajtne po kosutnjaku i lezi mali ko pegla....imas ga u rukama skroz......jos sa onom kadicom i malim volanom bilo je ko na reliju...jos ona obilazenja....odmah se sklanjaju malom
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ma znam, prelaze na sve strane i po celom gradu.. Najezim se kad prolazim kroz Kneza Milosa a ljudi prelaze ulicu po sred ulice (uglavnom zene, totalno van pesackog...
Koji motor je osnova u tvom autu? I koliko ima KS?
osnova je 1.6 8v 90KS a koliko ima nemam pojma, nije mereno posle dorade na glavi , usisu i izduvu... pa mozda tu negde oko 100-110 ne verujem da ima vise. bar ne za sada ali bude...
pa bilo bi ali koliko sam nesto cito na netu po forumima i to, kazu da je ovaj motor pouzdaniji.meni za sada ovo sasvim ok, auto dobro ide i koliko ga maltretiram dobro izdrzava i bije me po dzepu samo sto se goriva tice. kapiram da ce biti jos bolje kad mu se uradi remap posto od menjanja ECUa i usisne za sada nema nista (ne mogu da nadjem TPS za marelli ECU). dakle, remap stock ECUa, menjam opruge ventila tj stavljam tvrdje i ovaj regulator pritiska . sve djuture ce da kosta oko 400e stim da remap ne placam 300e ovde nego 100e u engleskoj i tu ocekujem nekih 13-15ks i blokadu na 7850-8000rpm videcemo.
uh, nem pojma, nismo merili a i nisam ga tero max koliko moze da ide prvo, bilo mnooogo vruce, drugo ja cirno malo pa mi koncentracija opala ali on stvarno ide dobro. ima tu jedan lik na brdu vozi istog samo 16v i ima neke srebrne detalje. jednom prilikom smo isli na kosutnjak, stali na crtu, pa se jurili gore-dole ja se iznenadio kako njemu auto "slabo" ide a on kako moj dobro ide... nije mogao da veruje.
Comment