ma to da ali kapiram da decko zna da vozi, prvo tu je sa brda drugo ima taj auto vec 4 god znaci zna kako dise bukvalno. npr. juce eM i ja na kosutnjaku, ja odvozo onako, zapistale gume par puta a i potrefila se neka guzva a loodak kad je seo i kad je video da auto ne bezi ni malo, hebo mu je kevu .
Citroen Saxo VTS (R)
Collapse
X
-
ma zabavili smo se extra posto smo predhodno petljali i petljali oko regulatora i nista nismo uradili. onda smo se oprali i kao ajde da castim jednu voznju u kosutnjaku. uuuuu, druga 6000, treca 6000.... on prvo kao nece da vozi, ma jok... tesko zabu u vodu nateratideutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Super vam je ta zabava po kosutnjaku. To kod mene u gradu nema. Obicno, kada hocemo da se zezamo izadjemo na jedan pravac u okolini grada i tu malo oprobavamo masine.
Ali nigde nema krivinica.Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Comment
-
-
Vec sam bio na MTM sajt ali nemaju nista za moj motor. Valjda je zastareo po njihovim merilima.
Ali sam isao na dahlback-ov sajt, tamo imaju odradjene 2.2 20v turbo motore i do 500-600ks
Ja sam sad u potrazi za rs2 izduvnom granom, turbinom i FMIC.Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
Comment
-
-
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Dvoje su se tako upoznali...
Dobro bre Zverko, stavili onaj vizir ili da pravimo nesto?"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Pa nadrogirao se benzina...morao sam malo da se izluftiram.
Morao sam malo da se uvozam...prvi mi put i bilo mi trulo sad da mu kao ja kidam auto ali kad je Zverina rekao GAS GAS na krivini kod sumarove kuce a gume vec proklizavale onda sam se maximalno opustio i teraj
Imali smo i srece...oce nedeljom da bude guzva da jednostavno nemozes da vozis....ali ovom malom se svi sklanjaju kad ga vide u retrovizoru.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
hebo vizir bre, treba da stavljamo nesto pod haubu....
btw, komsa je apsurd... smeta mu miris benzina, ima coek slabo srcenisam mogo da verujem. ja reko sad ce da navrne sufla da cirne malo kad on poceo da prevrce ocima...
ma opusteno za off, meni ne smeta, pricamo... druzimo se samo da nas cika SRI ne provali inace bice DEL...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by zverkohebo vizir bre, treba da stavljamo nesto pod haubu..Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
Comment
-
-
Za vizir mu treba 10min i koca, al' dobro, nece biti brzi s' njim..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
Comment