Inace sam primetio da se ovde na forumu ( ina drugim forumima) ljudi gadjaju ciframa nevidjeno k`o mala deca - svi skidaju do stotke sekund najmanje i idu 10km/h brze.
Nista "ja" nisam tu promenio, ja sam samo pogledao brosuru, na kojoj je pisalo ubrzanje.
@markokg1982: Sto bih voleo da ugradis nitro (+50ks) i da se potrkas sa tim pajserom(naravno da mu ne kazes za nitro ), posle mu uzmes tog BeMWea, lepo ga prodas i odradis CRX-a full...
edititaj Mugena da ti pozajmi CRX-a pa onda idi..
Ma kakvo pozajmljivanje, primi ga na foru: `Do Nisha i natrag`, napuni rezervoar i plinsku bocu, a on ce bar jednom morati u pit-stop i eto ti prednost.
u pravu je eM. ja mogu maximalno da izvucem iz crx-a 200 na plin a 220 na benzin i to da sacekam malo da postigne to a on bi isao 240 siguran sam tj i to mi je spomenuo.
u mom predhodnom postu se vidi koliko me je lik najgore isprozivao al nema veze.. jedino sto mi smeta sto on nema pojma sta sam ja radio sa autom tj mogao sam stvarno da ubacim 1.8 vtec (sweet dreams) od integre a on me ovako proziva
epa prijatelji, ovog trenutka se definitivno pozdravljam od tuninga..
deki je vratio moju staru glavu i ustanovio da trosi i dalje tj pusi na izduvu i dalje. kaze da sa mojom starom glavom koja nije dirana, pusi manje pa je dosao do zakljucka da je glava, koja je obradjena, ipak bila porozna (mora mu se verovati, druge nema)
znaci, karike! dve su, kaze, kao nove a treca skroz izlizana. stradala je i pre ali malo pa mi je zato trosio ulje malo tj skoro neprimetno a sada tj poslednjih 1000 km je trosio 1L na 200km jer je treca naglo stradala pa je u kombinaciji sa poroznom glavom izazvala ovoliku potrosnju.
tako da-pucam sutra jos nekih 120evra za delove koje moram da kupim i vracam se na staru (mozda se moze reci dobru) fabriku.
buducnost-samo swap kompletnog motora a bilo koja obrada ne dolazi u obzir!
mozda sam ja u ovom slucaju bio lose srece, i ne bih trebalo da odustajem dalje ali ...ipak neka hvala
Brate, ako si mislio da cete ti i dexony da budete pametniji od 200 japanaca koji su 30 godina svaki dan proucavali teoriju po min 8 sati gadno ste se zaje............. pa makar to oni napravili pre 20 godina ne znaci da cete sada vi sa brijanjem ili dihtungom dobiti neke kobile. Jedina stvar koja tu ozbiljno bez posledica moze da igra ulogu jeste ili . Iskreno mislim da ti je suludo da ulazes u takve stvari. Ajde da furas integru i kao imas pare i zelje da se zezas pa kao pakujes turbo crx. Ali svestan sam da si kao i ja student i radnik i da volis, pa te jos sjebu. Za razliku od mene na primer skupio si vise J aja i upustio si se u neshto sto nije moglo da izadje na kraj. Sada moli boga da je ostatak motora ok i da se nishta drugo sem glave nije pokvarilo. CRX je lud auto sam po sebi i sredi ga po principu Baneta, odradi polako jedno po jedno i uzivaj u autu jer ce takav tesko opet da se pravi.
Siguran sam da Marko neće da odustane tek tako, treba mu malo vremena da skupi snage. Mislim da je na korak od rešavanja problema.
Što se tiče NO2, definitivno moram da se složim sa BG Ilegalcom.
Uvek se setim Badlyevog 1.5 civica (ima u podformu automobili). Čovek je solidne pare uložio na spuštanje, suknjice, felne, izduv, kraći menjač... a nije po svaku cenu jurio B16A2 motor - iako se to mnogima vrzma po glavi. Na kraju je stavio NO2 i baš ga briga, 99% vremena se vozi normalno, a kada se nađe neki pajser na semaforu, ma koji auto bio, Civic se neće obrukati.
Znam da ovo verovatno nikoga ne interesuje: ali kada bi osećao da je moj CRX spor, (pošto ne izlazim iz grada) prvo bi gledao nekako da osetno skratim menjač - nema boljeg poboljšanja performansi za civilne automobile od ovoga... ako to ne bi uspeo, na kraju bi stavio NO2 dao sebi oduška s vremena na vreme .
Međutim mnogi zaboravljaju najbitniju stvar i previše petljaju na tom motoru, (nije što ga imam) ali CRX je fabrički jako brz auto i naravno da ima onih koji će ga dobiti, ali ga ni jedan neće poniziti.
trudio sam se da sto bolje prenesem dexonijeve utiske. napisao sam da sa friziranom glavom "trosi vise ulja jer je glava porozna" iako sam nosio glavu na ravnanje i hidro test pre nego sto sam je dao dexoniju da je radi al mora mu se verovati jer druge nema, zar ne?
predlazete da nastavim ovim putem..pa ajd razmisljajte logicki.
glava trosi ulje jer je porozna. glava je nafrizirana, i kao takva ne daje konjske snage sto je dokazano.
zakljucak-ako ja na polugeneralnu nakacim nafriziranu glavu, NISAM DOBIO NISTA po cistoj logici tj hp nema a uje ce "da trosi"
BaneR je to lepo objasnio tj kada se auto dere zbog kompletnog izduva, nama se cini da ide bolje ali to mora da se dokaze i na papiru.
ovako cu, nadam se dobiti siguran motor, verovatno malo popraviti kompresiju, a hocu li dobiti bar 3-4hp?
ajd jedno pitanje..sta mislite, sta ce bolje da povuce?
crx sa NO2 ili crx sa 1.8 motorom iz integre? sto da placam 600-700evra nitro kada ce malo jace da me izadje ovaj motor kada budu ukinuli brojeve motora? p.s. prvi ga jurim
Dao si novac za tu glavu i sada neces da je vozis na autu...
Ja bih to sada izgurao do kraja, naravno ako mozes finansijski da podneses.
dao sam novac za friziranje glave, a glava je bila moja. sta da izguram do kraja? u sta vise da ulazem i sta da ocekujem?
za to sto sam platio glavu, dobio sam kompezaciju polugeneralne koju sa i sam predlozio i to je po meni ok!
to sto su problem karike i sto je "naglo izazvan problem sa karikama" to nije moja greska tj nije mi receno da su karike vec gumice ventila
Comment