Pozz,e a posto kostaju kablovi u lika sistem u?
Alfa Romeo 155
Collapse
X
-
Originally posted by Milosej, ocisti fino deklu, stavi stari dihtung, dodaj silikonsku pastu i ne kaki!Na mercu sam morao da promijenim jer je gubio 1l ulja sedmicno
A bio je citav... Jednostavno prestao da zaptiva kako treba i ebaji ga.
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
@dachisss: http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=17571
@mirdza: ovaj je gumeni, nabijem ga... i nije tu veliki pritisak, al me nervira sto bas u svecicu naliva. verovatno ce dodatno zaptivanje pomoci..
Comment
-
-
video sam to nego me zbunio deo gde kazes da si uzeo svih 8 a posle 4 sto i jeste brojka za 16v kao kod mene na 2.0 16v,a koje cu i ja,btw,da menjam uskoro,ako ne i sutra.Koliko im treba da ih naprave?"halo,Bing ovde,kako si...hm...aha...,nego...imam neku robu jevtino pa..."
VECTRA B 1.6 16V
Comment
-
-
hvala svima na savetu. pokusacu silikonom nista ne kosta. dok ne stigne dihtung. a onda ponovno ciscenje silikon dihtung pa cu onda da ga vidim mamicu mu dihtungovsku gumanu...
ma to me onaj Milos izmalerisao da mi pola teme prodje u glupom gumenom dihtungu ko da radim neku popravku, ne zna se.
mislim, glup problem. ali MORAM da ga resim i to ovih dana... moram..
Comment
-
-
ePER kaze 1.8, na haubi pozadi pise 1.8 ali je sve to Alfa sticker tuning. prosta matematika je u pitanju. 1747 se zaokruzuje na koliko? 1.7 ili 1.8?
skoro SVUDA gde sam trazio po internetu rezervne delove ova moja se vodi pod 1.7 16V 140ps. ta oznaka, to godiste...
a i veci je uspeh izvuci 140 iz 1.7 nego iz 1.8, zar ne?
*pazi njega sta je on primetio!
ajde svrni do garaze malo, pa dolazio si svojevremeno non stop u BG
**tek cu da te dotucem kad nalepim "1.7" umesto "1.8" pozadi! mora da bude unikat ili nista! kad budes video V6 Turbo na ovim kolima znaces da mi je srce na mestuali to trazi previse vremena. i vremena...
.
Comment
-
Comment