Ja se slazem da moze, inace sam malo nepoverljiv... Mozda i bez razloga, *ebem li ga... Kontaktiracu coveka pa cu videti sa njim, nadam se da je strucan i da necu imati nekih nezeljenih efekata ukoliko mi uradi tzv. remap...
Bilo bi lepo kada bi se naplacivalo 1Nm - 1 EUR pa koliko ko dobije toliko plati
Da ima onu verziju od 155ks iz 156-ice vec bi se osecao dosta bolje. Taj 2.0 u 147 je dosta prigusen zbog Euro norme...pa jos u kombinaciji sa 17" ...mora da padne neka 147GTA nema druge.
@Milos&Kilson Ne bih bas tako radikalne zahvate na ovom autu... Mozda stavim cipic malo da ga osvezim... Al' sto bih voleo GTA, nego mnooogo je to skup sport, tesko bih se izborio...
@starac Taj iz 156 ide skoro sekundu brze do 100km/h i zao mi je sto nije ta varijanta kod mene, ali cip bi me priblizio tim vrednostima nadam se
@Damjan Nisam pametan, prerano mi je da o tome razmisljam... Nikada nisam voleo traktore u Alfi ali kad vidim kako idu i koliko jos mogu da posasave nije mi dobro. Voleo bih 156 SW Giugaro u Sport paketu sa motorom 1.9 M-Jet 140 KS... Naravno spusten i 17... Ufff... Ali znam da bi mi mnoooogo falio zvuk na 6500 o/min i sam osecaj kada se auto tera u obrtaje... Treba imati neku vikend varijantu 155 V6 lepo skockanu... Mada mi je i 145 detelina jako lep auto i dosta bolje ide od ove moje tarabe...
Ja još uvek nisam video kod nas 156 SW Guigiaro,a mnoooogo je lepa,naročito ta koju ti želiš,ali ako ti je do performansi pa njene su iste kao i tvojoj 147 sem ako ne nameravaš čip da ubaciš.A za 155 V6 je skupa registracija da bih samo ležala kao drugi auto,onda bolje kupiti jednu zver
Treba imati neku vikend varijantu 155 V6 lepo skockanu...
Heheh...Milos seje virus po bg-u....
Slazem se sa tobom potpuno...Dosla su vremena da svi izgleda moramo da imamo nekog zeldija za svakodnevnu upotrebu...i naravno jednu jurilicu koja ce nam sluziti da se oslobodimo stresa...
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment