Sale koliko je presao tvoj VTI?
hondica lepotica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Citam sad i stvarno ste ludaci. Ne vidim sta saletov VTI ide toliko posebno i zasto bi imao vise konja nego sto treba da ima.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Dyno moze da se izvede samo stajanjem na crtu sa mojim crvendacem...inace ja nedam pare za to...a nedam ni da drugi placaju...glupo je...
a i volim ponekad da procitam i cujem lupetanja tako da...Mess with the best, die like the rest!!!
Comment
-
-
Tvoj crvendac protiv koga ? To je problem, nema adekvatnog auta za poredjenje, jer je 6. gen teza, kao i Banetov englez iako ima koji ks vise.Originally posted by sale vtiDyno moze da se izvede samo stajanjem na crtu sa mojim crvendacem...inace ja nedam pare za to...a nedam ni da drugi placaju...glupo je...
a i volim ponekad da procitam i cujem lupetanja tako da...
@dzesika - moguce je da ima jos neka kao saletova, sumnjam da je jedina...
Comment
-
-
Eee džesi koliko lupas ponovo!!!nije vlasnik ap sporta bio vlasnik honde, nego covek koji radi u komercijali u ap sportu koji sada vozi peugeot 106 reli!!!!a posto si bas navalio, na honda skupu cu te upoznati sa prethodnim vlasnikom koji radi u AP SPORTU U KOMERCIJALI pa se ispricajte do mile volje!!!
vocko moj crvendac protiv tvog!!!
Mess with the best, die like the rest!!!
Comment
-
-
Koliko je teza 6. gen? Koliko je to na papiru do 100km/h, koliko na 402? A koliko je u praksi?nema adekvatnog auta za poredjenje, jer je 6. gen teza
Inace dva drugara mi imaju VTI-je, jedan 5.gen drugi 6.gen, za ovaj drugi znam sta moze i kako ide, a 5.gen se za sada vozi normalno....3SG(T)E EXPERT
MAN service
Comment
-

Comment