Kamencici, sajbne...... i te fore sto mi je to poznato
E ali sad mozes sebe da castis s ti farovi iz jednog dela i zavrsis pricu, posto si u fazonu da ti ceo auto bude iz jednog dela ,, pa kad pogodi kamicak da se sve menja i farba....
Juce smo se probavali sale i ja. Znaci kod njega suvozac, kod mene suvozac, sve sto bi trebalo je ok i kod mene i kod njega. Uglavnom nema sta da trazim protiv VTI-a... ima duze brzine jaci i agilniji motor, manju karoseriju leti ko uragan. Cak ja se zakucam na oko 200 a on odeeeeee.
AP Norbit je korporacija(ah ta globalizacija), i Brembo je kupljen od strane njih, tacno je da je original Brembo u crvenoj kutiji, ali i kosta vise..
Pricali smo ja i Sale, prva cena je bila ya Brembo original, i a cena ovog je niza...I ja sam bio zbunjen, jer sam insistirao na Brembu, i receno mi je da je Brembo disk unutra, pod AP oznakom.
Lepo lepo, stigli su diskici...jos malo kad se skrpim...moram uzeti plocice...nissin...u medjuvremenu mi javi cenu Trio...
A dal ce da se brzo potrose i dal odgovaraju pod nazivom "original" bicete svi obavesteni kad ih budem poceo koristiti!!!!
IIINACE meni malo nelogicno, ali drug pile kaze da su mi na autu fabricki diskovi koji skoro da nemaju zarez da su potroseni...sto mi malo i nije jasno ali ajde...a ovi novi neka traju i upola kao ovi sto su sad na autu...piiiii ja sam na konju!!!
Brate Milance hvala ti sto se brines za mene!!!
Ti si stavljao brembo diskove napred i kolliko se secam cena je duuuuplo veca!!!jel je tebi bila crvena kutijica!?
Comment