Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skijash
    CBC Senator XXL
    • 07.09.2007
    • 1354
    • Beograd
    • wrx

Žnoruuu
    Mogli ste da probate sa nekom zlatnom bojom, ne sa ovom žutom... Mislim na neku tamniju. Drugo, ne ovoliko da se farba nego samo ivica, baš da bude kao tanak prsten.

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

e bas sam hteo da ti predlozim ovih dana, uzmes VTSove felne, i tako ofarbas izgleda ludo, video sam negde na netu crno-crvenu kombinaciju izgleda brutalno, mislim da ni zlatna ne bi smetala

inace nasao sam jedno 10 crnih vtsova na netu sa zlatnim enterijerom

edit: e nisi napisao kako se auto ponasa bez cata ? jel pali lampice, potrosnja, kako ide itd ?!

Comment

• shonsy
        CBC Senator XXL
        • 11.05.2007
        • 1391
        • London/Beograd
        • Honda CBR 125R

Ipak sam se odlucio da ne uzimam fabricke felne, jbg ne kupuje se to svaki dan, stavio bih neke koje mi se bas svidjaju!

Sto se tice zlatne boje, ok nasao si 10 takvih, a koliko ih ima sa belom ili srebrnom... isto 10 ali hiljada!

sto se katalizatora tice, trosi isto, ne prijavljuje gresku, sve ok sto se toga tice. A sto se tice snage, tu sam se zeznuo. Stavili smo malo vece cepove nego sto treba i zagusili ga. Ide lose! Sutra cu otici da se to uradi i razmisljam se da navarim samo cev istog precnika. On je i ovako bez saca, samim tim nije isto kao sto je bilo iako su ubaceni prigusivaci sa perforiranom cevi, a ne prijavljuje gresku! Dakle, bice samo izduvna grana, cev i cunak! To su mi savetovali i ljudi koji se profesionalno bave time. Decko vozi N klasu sa 106 rally! Njemu je tako uradjeno i to na 1.3 motoru je stavljena cev f 50! Tako da jedva cekam sutra, pa da odradim kompletno protocni izduv, a onda se bacam na usis...!
        Izvinjavam se ovom prilikom onima koji imaju ovako resen izduv, a kritikovao sam ih na racun povratnog pritiska! Ocigledno je da su to samo mitske price!

Bio sam danas do Smedereva kod Bobo-a! Amortizeri su mi bili u losem stanju! To se i nije toliko osecalo u krivinama zbog distancera i spustenosti ali na kraju sam ipak otisao kod trapadzije i odgonetnuo neke stvari. Kod Boboa su mi to i potvrdili! Mogao sam bukvalno sa dva prsta levi tocak da podignem dok je suto na dizalici. Sad...nema sanse! Tvrd ekstra! Ali opet nije onako kako zelim, jer su opruge mekse! Takodje sam utvrdio i da su Eibach! Ako je nekom dosadilo da mu ispadaju plombe dok vozi neka mi se obrati da se menjamo! hehehe
        Najbolje od svega je sto su uradili ekstra posao, cuo sam da rade trkacima, imam garanciju ako procuri, a sve to za 50 eura! Hvala Dariu, Joxy-u i Kosticu koji su mi ih preporucili!

Comment

• Dario
          CBC Veteran
          • 25.03.2007
          • 122

mogao si ga pitati dal ima neke opruge za saxa...imali su tu pun k pezoa 106 za trkee.....

Comment

• shonsy
            CBC Senator XXL
            • 11.05.2007
            • 1391
            • London/Beograd
            • Honda CBR 125R

Ne verujem... Ovaj sto se trka (zaboravih mu ime) mi je predlozio da uzmem od saxa dizela opruge. Kao on ima mnogo tvrde zbog tezine motora. Pa da njih isecem po mojoj meri... Pokazivali su mi neke opruge sa njihove 106ice koje su skinuli kad im je stigla, zelene su ali fabricke. Jbg valjda bi mi predlozili da imaju...

Comment

• TurboCharger
              CBC Veteran
              • 30.05.2007
              • 153
              • BG, Resnik

Comment

• zile
                CBC Član
                • 01.12.2007
                • 29
                • L.H.S

Originally posted by Dario
                mogao si ga pitati dal ima neke opruge za saxa...imali su tu pun k pezoa 106 za trkee.....
                praviti amortizere i trapove za ozbiljniji auto od juga, to je vise nego smesno, amortizeri na vts-u su peugeot sport, i za te boboove su izmislili lezanje, a inace za boboovog sina koji vozi trke oni ne prave amotizere i trapove nego im to rade drugi

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

Originally posted by TurboCharger
                  http://www.gonzaracing.com/forum/viewtopic.php?t=5472
                  poruci ovo oma posto je cena smesna
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• reaper_HGT
                    CBC Senator XXL
                    • 05.09.2007
                    • 888
                    • Beograd

photo shoot malopre posle pranja

Comment

• shonsy
                      CBC Senator XXL
                      • 11.05.2007
                      • 1391
                      • London/Beograd
                      • Honda CBR 125R

aaaaa kako su doobree slike! Svaka ti cast! Daj okaci i snimke, da vide ljudi tj. da cuju NOVI zvuk! Stavi na youtube, a ovde linkove. Uh jedva cekam da vidim kako je ispalo!

Da kazem i ostalima koji neznaju... uradjen je danas izduv! Skinut lonac cata i stavljena cev sa malom krivinom! Nije pokazao gresku i to me bas raduje jer je tako uradjeno na moje insistiranje! Plasili su se zbog sonde da se ne upali chek engine! Ali eto nista se nije upalilo, a ideeee fantasticno! Zvuuciii fantasticno!
                      Evo da repaer_HGT okaci na you tube pa da i sami vidite-cujete!

Comment

• Vocko
                        CBC Senator XXL
                        • 25.04.2005
                        • 4556
                        • nBGd

Nece lambda odmah da upali gresku, samo da ti napomenem.

Comment

• reaper_HGT
                          CBC Senator XXL
                          • 05.09.2007
                          • 888
                          • Beograd

rezolucija je katastrofa ali poenta je u zvuku
                          a shto ideeeee. . . .c c c. . . .

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

Vidis, ipak je telefon deformisao malo zvuk. U kabini je isto kao i na onom snimku spolja... mozda malo drugacije... Uh jedva cekam da idem na trening...mada mozda zalutam na kosutnjak!

@zile : ne znam..nisam siugran ali mislim da mi je Bobo bas rekao da su radili na 106ici i da je tvrd kao kamen, u to sam se i sam uverio.

@zverko : pa sta znam za usis... meni je spusteno crevo za dovod hladnog vazduha dole, pa sam mislio samo da ga nastavim do malo ispod branika i da ide direktno svez, hladan vazduh i da onda u fabricko kuciste stavim K&N ulozak, dakle ne pecurku nego bas ulozak u kuciste i da isecem plasticne pregradice iz kutije kako bi imao bolji dotok. To bih mogao da odradim za stvarno male pare, a da bude ekstra resenje! Ne znam, ajde pomozite mi da se odlucim, da li to ili onaj kit od 100eura?

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

kupi ovo ne petljaj , cena je skroz ok. imaces i ladan vazduh i zvuk i sve...
                              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• shonsy
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 1391
                                • London/Beograd
                                • Honda CBR 125R

Hm... pa upravo toga se i bojim...sad je na ivici sto se jacine zvuka tice, jos malo pa bi bilo toliko glasno da ne bi moglo da se vozi! Voleo bih da dobijem na performansama sa usisom ali da mi se zvuk ne pojaca.
                                Inace proverio sam u Americi taj ulozak kosta nesto smesno, tipa 38$, tako da ovde ne bi smelo da je preko 40-50 eura! Znaci da bi mi se bas isplatilo,a isti je racku! KOd onog kita je jedina prednost sto vazduh duva direktno u kutiju sa pecurkom i sto mnogo lepo izgleda, a ovde je sve stock na izgled i ne duva direktno vec iz cevke... Sta znam, sutra idem na proveru..lupka mi jos uvek nesto na trapu pa cu da vidim ako nije skupa popravka ce duznem taj kit.. i neki volan da padne i tako..

Comment

Working...
                                X